Çiçek Sepeti İndirimli Çiçekleri Kaçırmayın!

Çiçeklerin her birinin bir manası vardır. Kimi tutkuyla sevmeyi ifade eder, kimi minnettar olmayı. Bazısı saygıyı gözler önüne sererken bazıları da toz pembe bir aşkı anlatır.

. Tüm çiçeklerin ortak yüklü olduğu anlam ise sevgidir. Annenize, eşinize ya da dostunuza fark etmez, sevgi ve saygı dolu olduğunuz herkese çiçekler ile tatlı sürprizler yapabilirsiniz.

Çiçek göndermek için kimi zaman bir sebep olmasını bekleriz. Bu sebeplerden en popüler olanları doğum günleri ve yıldönümleridir. Böyle günlerde sevdiklerimizin yanlarında olmayı çok arzularız ancak ne var ki bazen bu mümkün olmaz. Böyle anlarda çiçekler bizim yerimize sevdiklerimize eşlik ederler. Ancak çiçek göndermek için illa bir sebep olmasına gerek de yok. Yalnızca sevdiklerimizin yüzlerindeki gülümsemeyi görmek için de çiçekler gönderebiliriz. Bu mutluluk verici anlarda, her hisse tercüman olacak bir çiçek sepeti mutlaka vardır.

Doğanın en asil renkleri bu aranjmanda bir araya gelmiş. Romantik kırmızı güller sevgi dolu lilyumlar ile bir araya gelince çiçeğin gönderileceği kişiye göre bir anlama bürünebilirler. Siyah vazo içerisinde lilyumların ve kırmızı güllerin bir araya gelmesi ile hazırlanan bu aranjman ile eşinize romantik bir sürpriz yapabilir aynı zamanda anneniz için de sevgi dolu bir jest hazırlayabilirsiniz.

Biricik Sevgilime Kırmızı Gül Aranjmanı


Kırmızı güller aşk ile özdeşleşmiş olan çiçeklerdir. Tüm romantik günlerde başrol her zaman onlara aittir. Tek başına yalnızca birkaç tane kırmızı gül bile aşkınızı anlatmaya yeterken çiçekler ile birlikte hazırlanan bazı aksesuarlar sürprizinizi daha çekici bir hale getirebilir. Bunları seçmiş olduğunuz çiçek ile birlikte sipariş edebileceğiniz gibi, bazı çiçek aranjmanlarının yanında, onların bir parçaları olarak da bulabilirsiniz. “Seni Seviyorum” mesajınızı tüm içtenliği ile ileten bir kırmızı gül aranjmanının yanında misafir olan, kalp şekilli bir peluş yastık kimi mutlu etmez ki?

Hoş Geldin Tatlı Bebek Çiçek Aranjmanı ve Ayıcık

Sevdiklerimize çiçek göndermemizin sebepleri genellikle mutlu bir anlarına ortak olmaktır. Mutlu etmek istediğiniz kişilere ve güne uygun olarak tasarlanan aranjmanları bu gibi durumlarda tercih edebilirsiniz. Mesela üzerinde mavi balonu ve minik ayıcığı ile hazırlanan bu çiçek aranjmanı, aileye yeni katılan bir minik beyefendiyi selamlıyor. Beyaz çiçeklerin saflığına eklenen bu eğlenceli aksesuarlar ile çiçeğinizin iletmek istediği mesaj gayet açık ve net değil mi?

Kutlanmak istenen her ana uygun bir çiçek sepeti bulabilir, sevdiklerinizin en özel anlarında onlara destek olabilirsiniz.

Küre Vazoda Papatya Aranjmanı

Tüm zamanların en zarif çiçeklerinden olan papatyalar, içerisinde bulundukları bütün aranjmanlara enerji katarlar. Tek başlarına da oldukça etkileyici buketler oluşturan papatyaları, burada bir fanus içerisinde deniz kabukları ile tamamlanmış olarak görüyoruz.

Çiçek sepeti aranjmanları sayesinde sevdiklerinize olan hislerinizi en saf halleri ile ifade edebilirsiniz.

Yaz Akşamı Sarı Gül Aranjmanı

Çeşitli vazo modelleri içerisinde farklı çiçekler ile hazırlanan aranjmanlar şıklıkları ile de göz dolduruyor. Burada sarı güllerin zarif bir cam vazo içerisinde hazırlandığını görüyoruz. Sıcak sevgiyi ifade ettiği düşünülen sarı güller, yüzünü gülümseterek gününe mutluluk katmak istediğiniz herkes için sipariş edebileceğiniz tarzda bir aranjman içerisinde.

Rengarenk, mis kokulu çiçeklerin bir araya geldiği çiçek sepeti çiçekleri ile sevdiklerinizi mutlu etmek hem şık hem pratik hem de hesaplı. Kaliteli çiçeklerin özenle bir araya getirilmesi ile oluşturulan eşsiz çiçek sepeti aranjmanlarını dakikalar içerisinde sipariş vererek sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. İndirimli çiçek sepeti aranjmanları ile tüm özel anları unutulmaz kılabilirsiniz.

Kaynak: cicek.com