CANAN KARATAY: BU OYUNA NASIL GETİRİLDİĞİMİ BİLMİYORUM!

Prof. Dr. Canan Karatay, kendilerini telefonda polis süsü veren dolandırıcılara 50 bin dolar ve 10 bin lirasını kaptırmıştı..

Beslenme üzerine hazırladığı kitapları ve Karatay diyeti ile tanınan Prof. Dr. Canan Karatay, kendilerini telefonda polis süsü veren dolandırıcılara 50 bin dolar ve 10 bin lirasını kaptırdı.

‘NASIL OYUNA GELDİM BİLMİYORUM’
Nasıl oyuna geldim bilmiyorum dolandırıcılardan şikâyetçi olan Canan Karatay, emniyetten ayrılırken şöyle dedi: “Herkes bir konuda cahildir. Ben de bu konuda cahilim. Ne televizyonlarda ne de gazetelerde bu konuyu görmedim. Ben devlete yardım ettiğimi düşünerek hiç fark edemedim. ‘Sizi tanık korumasına aldık’ dediler. Devletimize, polisimize güvencimizden hiç şüphelenmedim. Kimse benim durumuma düşmesin. Hakiki devlete teşekkür ederim. Nasıl böyle bir oyuna geldim diye üzülüyorum, bilemiyorum.”

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Ünlü Diyetisyen Prof.Dr. Canan Karatay’ı dolandırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk edildi. Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’nde sorguları tamamlanan 2 şüpheli öğlen saatlerinde adliyeye sevk edildi. 2 şüpheli, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.