Canan Anderson'ın menajeri hangi ünlü radyocu oldu? 

Türkiye'nin en sevilen keman sanatçısı Canan Anderson, yeni menajerini radyo dünyasından seçti.

Sahne şovları ve eğlenceli tarzı ile Türkiye'de kemanı bambaşka bir noktaya taşıyan ünlü keman virtüözü Canan Anderson, bundan böyle yoluna ünlü bir radyocu ile devam etme kararı verdi. Radyocu ve dublaj sanatçısı Nur Banu Molla, Anderson'ın yeni menajeri oldu. Anderson, "Birçok sektörde başarılı olan, farklı ülkeleri gezerek vizyonunu geliştirmiş Nur Banu Molla’nın menajerim olmasından dolayı çok memnunum." dedi. 

Anderson da bu güç birliğinin yeni olmasına rağmen, kendisini çok heyecanlandırdığını belirterek, "Banu benim ruhumu anlıyor. Yapmak istediklerimi önceden hissediyor. 2020'de bambaşka bir Canan Anderson sahnesi olacak." diye konuştu. 

Nur Banu Molla, Canan Anderson'ın Türkiye'ye kemanı bambaşka bir anlayış ile sevdirdiğini kaydederken, "Canan yapmak istediğini yaptı. Kemanı sıcacık bir enstrüman olarak aldı, aramızda bağ kurdu. Bizi hem eğlendirdi, hem tüylerimizi diken diken etti. Öyle ki, kopyaları türedi. Hem şovunu, hem neredeyse ismini taklit edenleri gördüğümde anladım ki, evet Canan bir öncü... Şimdi ona düşen, kendi bestelerinin ağırlıkta olduğu yeni ve büyük sahne organizasyonları ile hem kendini hem kemanını daha uzağa, daha yükseğe götürmek. Bu yolda yanında olacağım için ben de çok heyecanlıyım." dedi.