Çağatay Ulusoy'dan bir ilk: Ortak olacak

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Çağatay Ulusoy, yakında bir sinema filminin başrolü olarak kamera karşısına geçecek. 29 yaşındaki oyuncu, son dizisinin yapım şirketiyle de yapım ortağı olacak.

Son dönemde Çağatay Ulusoy dizi projeleri ile anılıyor… Barbaros isimli dizide başrollerden birisi için anlaşan oyuncunun daha sonra projeden geri çekildiği ortaya çıkmıştı. Bu durumun nedeni olarak da TRT’nin Engin Altan Düzyatan’ın dizide yer alması isteğinin olduğu kulislere yansımıştı.

Çağatay Ulusoy için yeni bir iddia da Şeref Sözü isimli dizi için çıktı. Oyuncu henüz anlaşma yapmadı ama görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor. Hakan Muhafız dizisinin final sezonu ile Netflix’te izleyicileriyle buluşan Çağatay Ulusoy, bu sefer de bir sinema projesi ile gündemde.

Ali Eyüboğlu, filmin yönetmenliğini Can Ulkay’ın yapacağı bilgisini verdi ve şöyle yazdı:

‘Recep İvedik 3’te küçük bir rol, ‘Anadolu Kartalları’ ve ‘Delibal’ filmlerinde başrol oynayan, dizilerle yıldızı parlayan Çağatay Ulusoy, yakında bir ilke imza atacak. Ulusoy, Ercan Mehmet Erdem’in senaryosunu yazdığı sinema filminin başrol oyuncusu olarak kamera karşısına geçmekle yetinmeyip, son dizisinin yapım şirketi OG Medya ile yapım ortağı olacak.