Bu hafta sonu vizyona girecek filmler belli oldu

Sinemaseverler 21 Ekim Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşacak. İşte bu hafta sonu sinemalarda izleyicilerin beğenisine sunulacak filmler...

2015 yılında gösterime giren Mihrez: Cin Padişahı filminin deva halkası olan "Mihrez 2: Cin Padişahı" filminin yönetmen koltuğunda Ahmet Arslan oturuyor.

Mihrez: Cin Padişahı'nda ne olmuştu?

Betül’ün doğum gününde bir araya gelen dört yakın arkadaşı Onur, Şafak, Sibel ve Derin ile kamp yapmak isterler. Şafak, eğlenmek için bir Cin çağırma seansı teklif eder; ilk başta arkadaşları tarafından reddedilse de sonunda herkesi ikna eder. Fakat olacakları hesaba katmamıştır. Seans sırasında Betül arkadaşlarının öldüğü bir halüsinasyon görür. Ekip, kamptan döner ama ilerleyen günlerde Eylül, babasının ve arkadaşlarının tek tek kaybolduğunu fark eder. Herkesi kurtarmaya çalışırken, geçmişte işlediği bir günahın bedelini ödediğini anlar.

Wanda Nara çırılçıplak poz paylaştı! AKP'li fenomen Küçük'e 'altın kuralı' hatırlattı TÜİK Türkiye'nin kanser haritasını açıkladı Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi! Şişli BVG Creative Belediyesi! Feyza Civelek’in torbacı ile konuşması çıktı!