'Berkay artık sussun!'

Fenerbahçeli Caner'in eşi Asena'nın, şarkıcı Berkay ile ilişkisi olduğu iddiası hala konuşuluyor

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena'nın, pop müzik şarkıcısı Berkay ile ilişkisi olduğu iddiası hala konuşuluyor. İddiayı fotoğraflarla ortaya koyan Sabah Gazetesi'nin günlük eki Günaydın'ın Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özedincik bir yazı daha yazdı. İşte Özedincik'in "Berkay konuştukça batıyor, artık sussun" başlıklı o yazısı:
 
Fenerbahçeli Caner Erkin'in eşi Asena ile adı anılan ve geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalarıyla bir skandala daha imza atan Berkay, çark etti. Popçu, bir gazeteye şunları söylemişti: "Londra'da çekilen fotoğrafları almak için mafyayla bağlantı kurdum. Fotoğrafları 20 bin euro'ya satın aldım. Caner her şeyi biliyor ama susuyor" diyen Berkay, kendini yalanladı. Popçu, "Hiçbir gazeteye açıklama yapmadım; o sözler bana ait değil" diye geri vites yaptı. Röportajı yapan gazeteci ise "O gün yanımızda olan birçok şahidim var" dedi.
 
Berkay'ın "Mafyayla bağlantı kurdum" lafı üzerine hakkında soruşturma başlatılacağı haberleri çıkmıştı. Berkay korktuğu için mi geri adım attı? "Basın toplantısında her şeyi açıklayacağım" demişti ancak bu havada kaldı. Böyle bir toplantı yapacak mı?
 
Böyle bir toplantı yapamaz. Berkay atıp tutmaya devam ediyor. Mafyayla bağlantı kurdum ne demek! Kendi çapında bir mafyası varsa bilemem, sonuçta olayın ilk patladığı fotoğrafları çeken bizim arkadaşımızı da tehdit ettiğini biliyoruz. "3-5 kişi çağıracağım, seni dövdüreceğim, makineni kırdırtacağım, fotoğrafları silmezsen senin için kötü olacak" dedi.
 
Berkay anladığım kadarıyla birilere güveniyor ama bu devirde mafya mı kaldı! Artık sussa daha iyi olacak diye düşünüyorum. Daha da iğrençleşiyor. Etrafında kimse kalmayacak bu gidişle. Konuşmaya ve konuştukça batmaya devam ediyor. Bir toplantı yapsa bile yine abuk sabuk sözler sarf eder eminim. Eğer bir gün o toplantı olur ve Berkay, Asena ve Caner Erkin basın karşısına el ele çıkıp, "Biz arkadaşız, söylenenlerin hepsi yalan" derlerse de şaşırmam. Artık her şeye hazırlıklıyız. Bundan sonrası onlara kalmış.