Bahçeli'den "faturamı ödemeyeceğim" diyen Kılıçdaroğlu için çağrı!

Parti grubunda konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, "Zamlar geri alınana kadar elektrik faturamı ödemeyeceğim" diyen Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu, faturasını ödemezse elektriği derhal kesilmelidir" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde elektriğe gelen zamları eleştirmiş ve "Zamlar geri alınıncaya kadar elektrik faturalarımı ödemeyeceğim." demişti. Bu sözler sosyal medyada ve siyasi isimler arasında büyük yankı uyandırmıştı. Çok sayıda isim bunun doğru bir yol olmadığını belirterek, Kılıçdaroğlu'na tepki göstermişti.

"PROTESTO DEĞİL, PROVOKASYONDUR"
Bugün partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündeminde de yine Kılıçdaroğlu'nun fatura çıkışı vardı. Bahçeli sert sözlerle başladığı açıklamalarında, "CHP Genel Başkanı'nı faturayı ödemezse sonucu bellidir, elektriği derhal kesilmelidir. HDP'nin öncelikle destek vermesi, kaotik ittifak anlayışını bir kez daha somutlaştırmıştır. Çıkışı protesto değil, provokasyondur." dedi.

"KANDİL" GÖNDERİLMESİ İÇİN TALİMAT VERMİŞTİ
Bahçeli daha önce de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine sosyal medya hesabından yanıt vermiş ve şunları söylemişti: "Sivil itaatsizlik maskesi altına iliştirilmiş bir isyan denemesidir. Her il teşkilatımızın Kılıçdaroğlu'na bir kandil göndererek aydınlanmasına yardımcı olmasını bekliyorum. Nasıl olsa Kandil'e yabancı değildir." demişti.