Babil'de sürpriz gelişme! İrfan'dan Eda'yı yıkan karar!

Star TV'nin sevilen dizisi Babil'in 9. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı.

Halit Ergenç, Ozan Güven, Nur Fettahoğlu, Mesut Akusta, Aslı Enver ve Birce Akalay'ın başrollerini paylaştığı Babil dizisinin 13 Mart Cuma yayınlanan 8. son bölümü nefesleri kesti. Babil son bölümde Süleyman'ın oğlu Hakan, Deniz'in ameliyatını yapacak olan Doktor Tahsin'i kaçırdı. İrfan ile pazarlık yapan ve cinayet görüntülerini alan Hakan, buna rağmen doktoru öldürmek istedi. Ancak İrfan canı pahasına yanan binaya girerek doktoru kurtardı.



Ancak Doktor Tahsin bu defa da Süleyman'ın adamı tarafından ameliyata girmemesi için tehdit edildi. Ameliyattan vazgeçen doktor yurt dışına çıkmak üzereyken, sivil polis olan Ayşe tarafından durduruldu ve ameliyata ikna edildi.

BABİL SON BÖLÜM ÖZETİ
Deniz’in ameliyatına saatler kala; Doktor Tahsin, Hakan’ın elinde tutsaktır. Deniz’in kaderi Hakan’ın elindeyken İrfan, oğlunun hayatını kurtarmak için ne yapacak? Ayşe, Süleyman’ın karanlık işlerini öğrenmenin peşinde tehlikeli bir yola girmişken bir yandan da Babil’de sorunlar devam eder. 

Egemen’in İrfan’dan habersiz Babil’e yönlendirdiği yatırımcılar Egemen’i nasıl bir sorun yumağının içine itecek. İrfan ve Egemen’in dostluğu, güven sınavından geçebilecek mi? Oğlunun hayatıyla sınanan İrfan, nasıl bir yola girecek?