Baba Vanga'dan korkutan 2023 kehanetleri! "Nükleer bir felaket yaşanacak"

11 Eylül saldırılarını ve Brexit'i öngördüğü iddia edilen Baba Vanga adlı kahin, ölümünden önce 2023 için beş kehanette bulunmuştu. 12 yaşında görme yeteneğini kaybeden kadın, gelecek yıl dünyada nükleer bir felaket yaşanacağını, gezegenimizi sert Güneş fırtınalarının vuracağını ve biyolojik silahların kullanılacağını öngördü. Bu tahminler, Rusya Devlet Başkanı Putin'in her türlü silahı kullanmaktan çekinmeyeceğini açıklamasının ardından dünyadaki nükleer savaş endişelerini beraberinde getirdi.

Balkanların Nostradamus'u olarak adlandırılan Baba Vanga’nın vizyonlarının yüzde 85 oranında doğru olduğu öne sürülürken, Bulgar kadının Çernobil nükleer faciasını, Prenses Diana'nın ölümünü, Sovyetler Birliği'nin dağılmasını, 11 Eylül saldırılarını ve Brexit'i öngördüğü iddia edildi.  Baba Vanga'nın 2023 için de bazı kehanetleri vardı.

Netflix’te en çok izlenenler belli oldu! Son hali yorum yağmuruna tutuldu! Dolar, altın, borsayı etkileyecek karar! Mayıs ayında zengin olacak burçlar açıklandı! Uğur Dündar’ın verdiği o röportaj delil oldu! AK Parti'de neşter zamanı: Kimler yolcu?