Baba-kız imza gününde okurlarıyla buluştu

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, kızı Ayşe Beyza Ünüvar ile birlikte ATO Congresium’da düzenlenen imza gününde okurları ile buluştu. 9 Aralık 2023 tarihinde Prof. Dr. Necdet Ünüvar “Her Dem Erdem”, Ayşe Beyza Ünüvar ise “TEDx Sahnesinin Perde Arkası” isimli kitabını sevenleri ve okuyucuları için imzaladı.

2023 yılının son aylarında “Kendime Sözler” temasıyla, 400 sözün yer aldığı ve serinin ikincisi olan “Her Dem Erdem” kitabının okuyucu ile buluştuğunu anlatan Ünüvar, 10 yıl önce yayımlanan “Her Dem Erdem I” kitabının ardından ikinci kitabının yayımlanmasından mutluluk duyduğunu belirtti. Sözler ve sözcüklerin yaşamında her zaman önemli bir yere sahip olduğunu kaydeden Prof. Dr. Necdet Ünüvar sözlerine şu şekilde devam etti: “Bilgiyi, ilgiyi ve sevgiyi onlarla anlamaya ve anlatmaya çalıştım. Okurken, yaşarken ve yaşadığım andan anıya dönüşenleri yazarken hep sözlerin ve sözcüklerin ışığı yolumu aydınlattı. Bunca yıldır çocukluktan okul yıllarına, doktorluk günlerinden öğretim üyeliğine, yöneticilikten siyasete kadar hayatın çok farklı aşamalarından geçtik. Bu yollardan geçerken yaşadıklarımı ve okuduklarımı, hissettiklerimi ve düşündüklerimi, duyduklarımı ve söylediklerimi ‘kaybetmemek için kaydetmeye’ özen gösterdim.”

Wanda Nara çırılçıplak poz paylaştı! AKP'li fenomen Küçük'e 'altın kuralı' hatırlattı TÜİK Türkiye'nin kanser haritasını açıkladı Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi! Şişli BVG Creative Belediyesi! Feyza Civelek’in torbacı ile konuşması çıktı!