"Ata Demirer Alaturka" rekor peşinde!

“Ata Demirer Alaturka” albümü gönülleri fethetti. Albüm dijital dünyada 1 milyondan fazla dinlendi!

Uzun bir bekleyişten sonra müzikseverlerle buluşan “Ata Demirer Alaturka” albümü gönülleri fethetti. Albüm dijital dünyada 1 milyondan fazla dinlendi!
Ata Demirer Alaturka D&R’ın en çok satanlar listesinde yerini alırken, Itunes’da ise en çok indirilen albüm. Diğer dijtal platformlarda da dinlenme oranı ilk 5’in içinde. Albüm satışlarıysa hız kesmeden devam ediyor. Albüm ilk üç günde 20 bin adet satmıştı.
Dinleyenler videoların altına bir yandan albümü çok sevdiklerini belirtirlerken, bir yandan da “Çok geç kalmış bir çalışma, ağzına sağlık!” diyerek sitem ettiler.
Bu albümle hayallerini gerçekleştirdiğini söyleyen Ata Demirer; “Benim de bir hayalim vardı, beni yetiştiren üzerimde emeği olan konservatuar hocalarıma da bir gönül borcum vardı, bu albümle ben hayalimi gerçekleştirdim.’’ diyerek vefa borcunu bu albümle ödediğini belirtiyor.
“EMEĞİ GEÇENLERE İTHAFEN!”
Ata Demirer, albümü ile ilgili teşekkürünü albüm kapağındaki şu yazısıyla dile getirdi:
“Bursa’nın küçük bir mahallesinde bir berber dükkanında başladı benim müzik hikayem. İlk hayaller, ilk şarkılar, Mümin Abi’min sazında tellendi o zamanlar. Sonrasında o ev... Sırameşeler’in renk renk badanalı evlerle süslü mahallesinde balkon demirleri nota şeklinde tasarlanmış hayal evi... Şerafettin Samsunlu Hoca’nın evi! Eşi Mürüvet Abla ve kardeşim Ebru... Bu albüm onların eseri... Bana emeği geçen o insanlara ithafen olsun bu albüm. Gönülden teşekkürler hepsine.
Şarkıları bizimle paylaşan tüm eser sahipleri ve yakınlarına, değerli şefimiz Taşkın Sabah’a, elimiz ayağımız her şeyimiz Gülçin Salacan’a, Murat kardeşimize, tüm teknik ekibe ve tabii ki her projemizde bana geniş imkanlar tanıyandeğerli yapımcımız Necati Akpınar’a teşekkürler..."