Asgari ücret ve EYT’de yeni gelişme! Rakam verildi…

Milyonlarca çalışan ve yüzbinlerce emeklilikte yaşa takılanların gözü kulağı kabineden gelecek müjdeli haberde. Asgari ücretin 2022 yılında ne kadar olacağı yönünde tartışmalar sürerken EYT ile ilgili de hükümetin gündeminde bir çalışma var. Bununla ilgili gelişmeyi de Sabah gazetesi duyurdu. Gazete hem asgari ücretle ilgili kabinede konuşulan yeni rakamı hem de EYT'deki son durumu yazdı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Asgari ücret, EYT ve 3600 ek gösterge konularında çok önemli son dakika açıklamaları yaptı.

Bilgin'in yanı sıra AK Parti kanadından Numan Kurtulmuş, Cahit Özkan gibi önemli isimler de asgari ücrete uygulanacak zam ve görüşmelerle ilgili çok kritik bilgiler verdi.

Sabah ekonomi yazarları da hem asgari ücret için düşünülen formüllere hem de başta 2022 asgari ücret ne kadar olacak? sorusu olmak üzere merak edilenleri cevapladı.

Netflix’te en çok izlenenler belli oldu! Son hali yorum yağmuruna tutuldu! Dolar, altın, borsayı etkileyecek karar! Mayıs ayında zengin olacak burçlar açıklandı! Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti! Uğur Dündar’ın verdiği o röportaj delil oldu!