Arka Sokaklar’da bir dönem resmen sona erdi! Şok eden ayrılık, sebebi ise…

Yaklaşık 17 yıldır yayınlanan ve ekranların en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar bir süredir yayınlanmıyordu. Arka Sokaklar dizisine projenin mimarı Türker İnanoğlu'nun isteği üzerine 45 gün ara verilmiş ancak bu ara daha sonra uzatılmıştı. Final iddiaları gündeme gelen Arka Sokaklar dizisinden herkesi şaşırtan bir ayrılık haberi geldi. Yeni bölümleri bir süredir yayınlanmayan Arka Sokaklar’a ana kadroda yer alan bir isim veda etti.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar dizisi ile ilgili yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor. Kanal D'nin her cuma akşamı izleyicisiyle buluşturduğu polisiye türündeki diziden izleyicileri şaşkına çeviren bir haber geldi. 17 sezon boyunca dizide rol alan ve bu rolle özdeşleşen usta isim dizinin yeni bölümlerinde yer almayacağı belirtildi. İşte tüm detaylar…

Ünlü çiftten kötü haber! Sessiz sedasız boşandılar Burcu Kıratlı'dan eski eşi için şok itiraf! Dayakçı işadamına hapis talebi! Kar yağışı için Meteoroloji'den alarm verildi Akpınar ve Toroğlu yaş sınırına takıldı! Yapılan son ankette CHP'yi şoke eden sonuç!