ARİF SAĞ CANLI YAYINDA OYLUM TALU'NUN FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİ!

Ünlü müzisyen Arif Sağ, Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri jüri üyesi olarak canlı yayında Oylum Talu'nun fotoğraflarını çekti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ptt, Hürriyet Gazetesi, Cnn Türk, Radyo D, Tempo dergisi ve birçok kurum kuruluş tarafından desteklenen Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri jürisi Arif Sağ'dan bir ilk.

Ana jürisinde çok ses getiren isimler olan, fotoğraf alanında Türkiye'de ilk ödül töreni olma özelliği taşıyan Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödüllerinin ana jürisinde yer alan ve son zamanlarda adından fotoğrafçılığı ile söz ettiren usta isim Arif Sağ sunucu Oylum Talunun canlı yayın da fotoğraflarını çekti.

CANLI YAYINDA FOTOĞRAF ÇEKTİ

Habertürk televizyonunda yayınlanan Oylum Talu ile Burası Hafta Sonu programına Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri Genel Sanat Yönetmeni Genco Demirer ile katılan usta yorumcu Arif Sağ fotoğrafçılık yönünü ve projelerini anlattı. Sağ,'' Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri ile alakalı ana jüride yer alıyorum. bu kez katılımcıların fotoğrafları içinden diğer önemli jürimiz ile birinciler seçeceğiz. Önemli bir projede önemli isimlerle jüride yer almak mutluluk verici.''dedi

Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri başvuru tarihinin 21 Mayıs'a kadar devam edeceğini belirten Mind The Ad firması adına Genel Sanat yönetmeni Genco Demirer, ''Fotoğrafçılık alanında ödül töreni tadında ilk kez bu çaplı bir proje gerçekleşiyor. Gerek ödül gecesi birçok süprizi olacak olan gerekse birçok tv kanalından canlı yayınlanacak Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri için amatör profesyonel herkes PTT şubelerine giderek 7.5 lira ödeyerek başvurularını gerçekleştirebilir.''dedi

TÜRKİYE FOTOĞRAF SANATÇISI ÖDÜLLERİNİN DİĞER ANA JÜRİSİ

Türkiye'de birçok fotograf yarışması yapılıyor fakat ilk kez bu kadar önemli ve renkli isim biraraya geldi. İşte o ana jüri: Fotoğraf Sanatçısı İzzet Keribar, Arif SAĞ,Ali ŞEN, Serdar BİLGİLİ,Nihat ODABAŞI,Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Güler Ertan, Mimar Sinan Üniversitesi Fotoğraf Bölümü Başkanı Prof. Yusuf Murat Şen ve Kültür Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü uzmanı Derya Sarar'dan oluşuyor.