Araç Kiralamada Bir Marka Değer Reis Bireysel Kiralama

Kurumsal veya bireysel olarak otomobil kiralama ihtiyaçlarına Reis Bireysel Kiralama firması çok farklı ve modern çözümlerle yanıtlar sunabilmektedir.

En az 6 aydan başlayıp 12 aya kadar süren uzun dönem araç kiralama uygulamaları geniş hizmet portföyü ile müşterilere sunulmaktadır. Ankara merkezli olan firmanın bütün Türkiye'ye erişim sağlama olanağı da bulunmaktadır. Böylece Türkiye'nin neresinde olursanız olun Reis Bireysel Kiralama avantajlarıyla otomobil kiralama avantajlarına erişebilirsiniz. Firma tarafından müşterilere sunulmakta olan araç filosu her zaman güncellenmekte en modern ve sıfır kilometre araçlarla hizmet verilmektedir.
 
 Şirketler İçin Filo Kiralama Çözümleri
 
            Ticari firmaların, işletmelerin ve kurumların sıfır kilometre araç satın almak yerine Reis Bireysel Kiralama avantajlarından faydalanarak uzun periyotlarda araç kiralama veya filo kiralama uygulamalarına yönelmeleri daha ekonomik olmaktadır. Böylece öz sermayeden hiçbir şekilde eksilme olmadan filo araç kiralama çözümü ile ekonomik anlamda büyük bir rahatlama oluşmaktadır. 999 TL’den başlayan araç kiralama uygulamalarında tüm araçlar sıfır kilometre olduğu için teknik sorunlar yaşanmamaktadır.
 
            Reis Bireysel Kiralama firması uzun süreli olan kiralama çözümlerinin tamamında ve bireysel müşterilere sunmuş olduğu bireysel araç kiralama uygulamalarında araca ait olan bütün resmi uygulamaları ve finansal işlemleri halletmektedir. Bu sebeple MTV, plaka, ruhsat ücreti, araca ait olan teknik bakım giderleri gibi hiçbir masraf müşterilere yüklenmemektedir. Firmanın sunduğu opsiyonlar içerisinde lastik değişimi sigorta ve kasko gibi oldukça önemli olan çözümler de yer almaktadır.
 
 Reis Bireysel Kiralama Yol Yardım Desteği
 
            İstenen periyotlarda araç kiralama olanağı tanıyan Reis Bireysel Kiralama çözümleri yol yardım desteğini de kapsamaktadır. 7 gün 24 saat kesintisiz olarak sunulan Reis Assitance yol yardım hattı ve hasar bildirimi gibi önemli olan opsiyonlar firma tarafından gerçekleştirilmektedir. Ayrıca filo araç kiralama seçeneklerinde ve bireysel taleplerde araçlara ait olan periyodik bakımlar tamamen yetkili servislerde yapılmakta, kalite standartları her zaman maksimum seviyelerde tutulmaktadır.
 
            Bakım zamanı geldiğinde 444 63 55 numaralı Reis Bireysel Kiralama müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz yeterli olmaktadır. Son derece modern olan firmanın uygulamaları arasında yedek araç temini, kış lastiği uygulaması gibi çok farklı ve pratik olan çözümler de yer almaktadır.