Anket şirketleri DEVA için ne dedi? Flaş iddia...

Ali Babacan Demokrasi ve Atılım Partisi'ni (DEVA) kurdu. Anket firmaları Babacan'ın oy oranı ve Kurucular Kurulu'nu masaya yatırdı. En çarpıcı iddia MAK Danışmanlık Başkanı Mehmet Ali Kulat'tan geldi: "Haziran'da 2 yılını dolduracak milletvekilleri DEVA Partisine katılacak.

AK Parti'den istifa ederek Demokrasi ve Atılım Partisi'ni (DEVA Partisi) kuran Ali Babacan, yarın düzenleyeceği törenle partinin kuruluş manifestosunu ismini ve logosunu resmi olarak açıklayacak. Babacan'ın partisinin dün İçişleri Bakanlığı'na verilen dilekçe ile resmen kurulmasının ardından anket şirketleri DEVA Partisi'nin 90 kişilik kurucular kurulunu değerlendirdi. Siyasi analist İbrahim Uslu, kadın ve genç sayısının yüksekliğine ve Kürt sorununa öncelik verildiğini gösteren isimlere dikkat çekti. MAK Danışmanlık Başkanı Mehmet Ali Kulat, haziranda aktif vekillerden katılımlar olabileceği iddiasında bulunurken GENAR Araştırma’dan İhsan Aktaş “AK Parti’de yer bulmayan siyasetçiler” yorumunu yaptı.


Herkesin merak ettiği 'anne' ortaya çıktı! Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı! Türkiye'nin konuştuğu olayda medya patronu iddiası Dündar ve Akpınar'ın babalık davasında flaş detay! Eleştirilere sosyal medyadan tepki gösterdi Oyunculuk yaptığı anlar ortaya çıktı!