AHMET KURAL'DAN BURCU KIRATLI'YA ROMANTİK TEKLİF!

Kural öyle romantik bir evlilik teklifi yaptı ki Burcu Kıratlı daha fazla naz yapamadı.

"İşler Güçler" komedi dizisinin başarılı oyuncusu Ahmet Kural, gazeteci Kenan Erçetingöz'ün kızı Burcu Kıratlı ile önceki gece nişanlandı. Maslak Sheraton Otel Qubbe'de gerçekleşen nişan merasiminde yüzüklerini takan çiftin kurdelesini Orhan Gencebay kesti.

GENCEBAY'IN DOKUNMA ŞARKISIYLA DANS ETTİLER
"İşler Güçler" dizi oyuncularının tam kadro yer aldığı nişanda, oyuncular sürpriz bir video hazırladı. Sette hazırlanan sürpriz videoda dizi oyuncularının nişanla ilgili konuşmaları yer aldı. Gecede Ahmet Kural - Burcu Kıratlı çifti ilk dansını Orhan Gencebay' ın 'Dokunma' şarkısı ile yaparken, gece boyunca Gencebay şarkıları çalındı. Gecede başta aile yakınları hazır bulunurken, Orhan Gencebay-Sevim Emre çifti, oyuncu Tolga Güleç, Ümit Erdim, şarkıcı Fettahcan, "İşler Güçler" dizi oyuncularından Murat Cemcir, Sadi Celil Cengiz, Yeliz Şar, Ceren Moray, Burak Satıbol, Şinasi Yurtsever başta olmak üzere dizi ekibi çifti bu mutlu günde yalnız bırakmadı.

KURAL: EN KISA ZAMANDA EVLİLİK İSTİYORUM
Ahmet Kural ise, " İşaretimizi koyduk. Adı nişan. En kısa zamanda da evlilik istiyorum. Birbirimizi çok seviyoruz. Attığımız her adımda mutluluk duyuyoruz" diyerek duygularını paylaştı.

GENCEBAY: KIZ VERMEK KOLAY DEĞİL
Orhan Gencebay nikan törenine hayat arkadaşı Sevim Emre ile birlikte katıldı. Çiftin nikah kurdelelerini kesen Gencebay, "Kız vermek kolay değildir. Ahmet de aslan gibi çok sevdiğimiz bir delikanlıdır. Gözümüz arkada değil" diye konuştu. Şimdiye kadar Orhan Gencebay Tribute albümü ve Orhan Gencebay' a Saygı Gecesi' ni gerçekleştirdiklerini belirten Gencebay, şimdi de sahneye çıkmak için hazırlıklar yaptığını belirtti.