Ahmet Davutoğlu'nun asansör kazası kamerada

Van'daki programında bindiği asansör yere çakılınca kısa süreli bir panik yaşayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun yaşadığı o kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Radyo programcısı ve genel yayın yönetmeni Salih Geçken ise kazanın sebebini açıkladı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun, Van'da konuk olduğu yerel radyo ofisine çıkmak isterken asansörde yaşadığı tehlikenin ardından yaşanan kısa süreli panik güvenlik kamerasına yansıdı. Radyonun genel yayın yönetmeni Salih Geçken, Davutoğlu'nun kullandığı asansöre kendisinin de bindiğini, ancak sayı fazla olunca asansörden çıktığını belirterek, "Sayın Davutoğlu'nun bindiği asansör birinci kattan zemin kata hızlıca bir iniş yaptı. Sonra radyomuza geldi. 15 dakikalık bir dinlenmeden sonra yarım saat süren bir radyo programı yaptık" dedi.

Netflix’te en çok izlenenler belli oldu! Son hali yorum yağmuruna tutuldu! Dolar, altın, borsayı etkileyecek karar! Ünlü oyuncunun oğlu cinsiyet değiştirdi! AK Parti'de neşter zamanı: Kimler yolcu? 3 Avrupa ülkesi Türkiye'ye kapıları kapattı!