Afganistan televizyonunda tarihi anlar: Taliban elinde silahla yayına çıktı

Taliban'ın yönetimi ele geçirdiği Afganistan'da ''Barış Stüdyosu'' adlı siyasi tartışma programına katılan Taliban üyeleri, ellerinde silahla yayına çıkması gündem oldu.

Sunucunun çevresini kuşatan Taliban üyeleri izleyenleri hayrete düşürürken, komutanları olduğu öğrenilen bir kişi ise "Bir gün Amerika'yı yenebileceğimizden emindik" ifadesini kullandı. Yayın sosyal medyada geniş yankı bulurken, eleştirilerin de hedefi oldu. Sunucunun korku dolu bakışları ise dikkatlerden kaçmadı.
ABD askerlerinin Afganistan'daki tahliye çalışmaları sürerken, ABD Başkanı Biden'ın saldırı uyarısında bulunduğu Kabil'de havalimanı yakınlarındaki bir eve roket düşmüştü. Kabil'de zaman zaman patlamalar meydana gelirken, ülkenin bir televizyon kanalında yaşananlar ise büyük yankı uyandırdı.

Son hali yorum yağmuruna tutuldu! Dolar, altın, borsayı etkileyecek karar! Ünlü oyuncunun oğlu cinsiyet değiştirdi! Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! AK Parti'de neşter zamanı: Kimler yolcu? 3 Avrupa ülkesi Türkiye'ye kapıları kapattı!