Adnan Oktar'ın itibar tetikçisi gözaltına alındı!

Adnan Oktar'ın 'siber suikastçisi' olarak gösterilen Orkun Dülgeroğlu, babası ve eski avukatının şikayeti üzerine gözaltına alındı. Annesi, babası, babaannesi , kendisini terkeden sevgilisine bile sosyal medyada itibar suikasti yaptığı ortaya çıktı.

ADNAN Hoca olarak bilinen Adnan Oktar ile kediciklerine yönelik operasyonun ardından ismi "Adnan Oktar'ın siber suikastçisi" olarak gündeme gelen Orkun Dülgeroğlu, babası ve eski avukatının şikayeti üzerine bugün gözaltına alındı. Bilgisayar yazılımcısı olan Orkun Dülgeroğlu'nun aile üyeleri ve aralarında hakim ve savcıların da bulunduğu devlet memurları aleyhinde internette paylaşımlar yaptığı belirlendi. 'Özel hayatın gizliliğini ihlal', 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlamalarıyla gözaltına alınan Dülgeroğlu, kendisini terkeden sevgilisi için internette 'eskort kız' ilanları yapıp dağıttığı belirlendi.

Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! Ünlü oyuncunun oğlu cinsiyet değiştirdi! Yılmaz Erdoğan hakkında sessizliğini bozdu Burcu Kıratlı'dan eski eşi için şok itiraf! Hangi ilçe 82. il olmaya yakın? Liste açıklandı! Karabulut ailesinden dikkat çeken hamle geldi