2023’ün en güçlü 12 ailesi ortaya çıktı!

Güçlü aileler, iş ve finans dünyasında perde arkasında ipleri ellerinde tutuyor. 2023’ün siyaset ve iş dünyasındaki en güçlü 12 ailesi ortaya çıktı. İşte o liste…

1. SUUD HANEDANI

Suudi Arabistan'ın şu anki yönetici ailesi olan Suud Hanedanı'nın 2023 yılında 15.000 üyesi olacağı söyleniyor. Bu kadar para ve güç varken aile toplantıları biraz şamatalı geçiyor olmalı. Güçleri ülkenin dokusuna o kadar işlemiş ki (tahmin etmişsinizdir) Suudi Arabistan aslında adını bu aileden alıyor. Bu Arap ailenin şu anda 1,4 trilyon dolarlık şaşırtıcı bir net değeri var!
Ailenin reisi, gezegendeki en petrol zengini yer olan Suudi Arabistan'ın Kralı Selman bin Abdülaziz'dir. Bu da fosil yakıtlar talep görmeye devam ettiği sürece sınırsız bir servetin parmaklarının ucunda olduğu anlamına geliyor. Ailenin 15,000 üyesi olması, dağıtılması gereken çok fazla servet olduğu anlamına geliyor.
Ancak petrol fiyatları yüksek seyretmeye devam ediyor ve Suudilerin dünyanın dört bir yanındaki şirketlere, mülklere ve politikacılara yaptıkları sayısız milyarlarca dolarlık yatırım var.

Wanda Nara çırılçıplak poz paylaştı! AKP'li fenomen Küçük'e 'altın kuralı' hatırlattı TÜİK Türkiye'nin kanser haritasını açıkladı Polisi torbacı sanıp 'malzemeleri' istedi! Şişli BVG Creative Belediyesi! Feyza Civelek’in torbacı ile konuşması çıktı!