2019’un en iyi 10 dergi kapağı!

Kafa ve #tarih dergilerinin öne çıktığı, görmeye alışık olmadığımız şekilde bir moda dergisinin iki kapağıyla yılın en iyileri arasına girdiği seçkide birincilik, bu unvanı ilk kez alan Ayarsız dergisinin oldu.

2007’den bu yana her ocak sayısında geride kalan yılın yazılı basındaki enlerini belirlemek üzere hazırladığımız Yılın Dergi Kapakları çalışması bu yıl da alanlarında uzman, çok değerli jüri üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

66 ulusal dergiden 792 kapağın MediaCat Yazı İşleri Ekibi tarafından ön elemeden geçirilip, toplamda 58 dergi kapağının değerlendirildiği çalışmada 01 Kasım 2018 – 30 Kasım 2019 tarihleri arasındaki dergi kapakları değerlendirmeye alındı. Yılın dergi kapağı haricindeki kapaklar yayın tarihine göre kronolojik olarak sıralandı. (MediaCat)

Son hali yorum yağmuruna tutuldu! Cem Garipoğlu'nun son dakikaları ortaya çıktı! Dolar, altın, borsayı etkileyecek karar! Ünlü oyuncunun oğlu cinsiyet değiştirdi! AK Parti'de neşter zamanı: Kimler yolcu? Hangi ilçe 82. il olmaya yakın? Liste açıklandı!