1800'lü yıllarda Trump'ı yazdı!

Ingersoll Lockwood’un kaleminden çıkan “1900 ya da Son Başkan”, “Genç Baron Trump ve Harika Köpeği Bulger’ın Seyahatleri” ve “Baron Trump’ın Fantastik Yeraltı Macerası” Minas Kitap etiketiyle Türkiye’deki okurlarıyla buluşuyor.

1889 ve 1893 yılında Ingersoll Lockwood tarafından kaleme alınan eserler, kitaplardaki karakterle ABD Başkanı Donald Trump arasındaki inanılmaz benzerlikler sayesinde tüm dünyada büyük yankı uyandırdı.

Kitap serisinin başkarakteri Baron Trump isimli çocuğun çizimindeki yüzün gerçek hayattaki ABD Başkanı’nın oğlu Barron Trump’a olan şaşırtan benzerliği de kitaba olan ilgiyi artırıyor. Lockwood’un zamanda yolculuk yaptığıyönündeki yorumlara neden olan bu kitap serisinde New York’ta 5. Cadde’de yaşayan zengin bir adamın ABD’de başkanlık için yarıştığınıama kimsenin onun kazanmasını beklemediğini anlatıyor.

GENÇ BARON TRUMP VE HARİKA KÖPEĞİ

“İnternet ana karakteri Baron Trump adlıbir çocuk olan 19. yüzyılda yazılmışbir kitapla çalkalanıyor. Trump taraftarıfilm yapımcısıLeigh Scott bu kitaplarıfilme çekmeyi planlıyor.”
huffingtonpost.com

“Tuhaf! 1800’lerde yazılan kitap dizisi Trump ailesi ile ilginç benzerlikler taşıyor. Bu benzerlikler üzerine komplo teorisyenleri Trump ailesinin zaman makinesine sahip olduklarınıve kontrol ettiklerini iddia ediyorlar.”
dailymail.com 

BARON TRUMP FANTASTİK YERALTI MACERASI

“İnternet Baron Trump, Bilge Don ve Rusya gezisi hakkındaki ilginçkitabıkeşfetti. Kitap ve Trump ailesi arasındaki benzerlikler dikkat çekici.”
nydailynews.com

“İnternet Victoria çağında yazılan ve başkahramanıTrump olan kitap serisi hakkında çıldırıyor. Günümüz Trump ailesi ile olan benzerlikler, Tesla’nın zaman makinesiyle ilgili tartışmalarıbir kez daha alevlendirdi. Florida Üniversitesi, Tarihi Çocuk Edebiyatı, Baldwin Koleksiyonu sorumlusu Suzan Alteri kitap başlıklarıiçin, "Gerçekten garip. Bundan daha iyi bir kelime düşünemiyorum’dedi. 
politico.com

1900 YA DA SON BAŞKAN

“1800’lerden bir yazar Rusya ve Amerika’nın düşüşünümüöngördü? Lockwood’un ilk iki serisi ve Trump ailesi arasında çok ciddi benzerlikler var.  Son Başkan adlıroman ise günümüzle ilginçderecede bağlantılı. Şu an internet bu 3 roman ve onlar hakkındaki teorilerle çalkanıyor.”
newsweek.com

“Trump, Victoria dönemi romanlarının yıldızı ve internet aklını kaybetti. Florida Üniversitesi,  Tarihi Çocuk Edebiyatı, Baldwin Koleksiyonu sorumlusu Suzan Alteri kitap başlıklarıiçin, ‘Gerçekten garip. Bundan daha iyi bir kelime düşünemiyorum’dedi.” 
politico.com

“Anlaşılmaz Trump olayı, inanılmazların şenlik ateşini yakıyor!
haaretz.com