1 milyar liralık kripto vurgunda bomba ses kaydı! 40 günde %100 kar vaat etmiş!

Son dönemde sık sık gündeme gelen kripto para dolandırıcılıklarına bir yenisi daha eklendi. Yeni kripto para dolandırıcılığı iddiasında 1500 kişiden topladığı 1 milyar liralık kripto para ile kayıplara karıştığı öne sürülen Turgut V.'nin ses kayıtları ve yazışmaları ortaya çıktı.

Yeni kripto para dolandırıcılığı iddiasında 1500 kişiden topladığı 1 milyar liralık kripto para ile kayıplara karıştığı öne sürülen Turgut V.'nin ses kayıtları ve yazışmaları ortaya çıktı. Kurmuş olduğu sosyal medya gruplarından yatırımcıları ikna etmeye çalışan Turgut V.'nin iddialar üzerine de, "Benim kaçtığım, göçtüğüm yok, buradayım. Bu ithamlar bana ağır geliyor. Eğer art niyetli bir zihniyette hareket etmiş olsaydım, kapatıp gitmiş olsaydım, inanın bu kadar çok zoruma gitmezdi" ifadelerini kullanıyor.

Netflix’te en çok izlenenler belli oldu! Son hali yorum yağmuruna tutuldu! Dolar, altın, borsayı etkileyecek karar! Mayıs ayında zengin olacak burçlar açıklandı! AK Parti'de neşter zamanı: Kimler yolcu? 3 Avrupa ülkesi Türkiye'ye kapıları kapattı!