Gündem
01 Şub 2013 18:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:42

AMERİKAN ELÇİLİĞİNDEKİ PATLAMA DÜNYA BASININDA!

Haber ajansları ve televizyonları Ankara'daki ABD elçiliğine yapılan saldırıyı son dakika ve flaş haber olarak geçti.

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'ni hedef alan kanlı saldırı, tüm dünyada medya tarafından flaş haber olarak duyuruldu.

SKY NEWS
Sky News, "ABD Büyükelçiliği dışında intihar saldırısı" derken en az iki kişinin öldüğü belirtildiğini kaydetti. Kanala konuşan bir gazeteci de "her tarafı sarsan büyük bir patlama"dan söz etti.

BBC
BBC'de, "ABD Büyükelçiliği dışında patlama" başlığını kullandığı haberinde intihar saldırısından kuşkulandığını belirtti. Haberde "düzinelerce ambulans ve itfayiye aracı, olay yerine hızla yöneldi" denildi.

EL CEZİRE
El Cezire, saldırıyı duyururken en az bir kişinin öldüğünü belirtti. "Kapısı zarar gören Büyükelçiliğin yan girişinden dumanlar yükseliyordu" ifadesini kullanan El Cezire, "patlamanın nedeninin ise henüz belli olmadığını" kaydetti.

NEW YOURK TİMES
New York Times gazetesi, patlamayı flaş haber olarak verirken manşetinden iki kişinin öldüğünü belirtti.

CNN İNTERNATİONAL
CNN International, bir ölü ve iki yaralının olduğunu belirttiği olayı, flaş haber olarak okuyucularına duyurdu. Site ayrıca, dakika dakika olanları ayrıntılı bir biçimde aktarmaya devam ediyor.

USA TODAY
USA Today adlı internet sitesi de patlama anından bu yana olayları tüm ayrıntısıyla aktarmaya devam ediyor. Site, iki kişinin öldüğünü okuyucularına aktardı.

CBS NEWS
CBS News adlı internet sitesi manşetten flaş haber olarak duyurduğu patlamayı Türk gazete ve televizyonlarından aldığı bilgiler ışında okuyucularına aktarıyor.