Spor
20 Ağu 2023 12:00 Son Güncelleme: 20 Ağu 2023 12:00

Amerika Açık Tenis Turnuvası heyecanı başlıyor!

Tenisseverlerin heyecanla beklediği Amerika Açık için geri sayım başladı. Yılın son Grand Slam etkinliği, 28 Ağustos Pazartesi’den itibaren Eurosport ayrıcalığıyla canlı yayınla izleyicilerle buluşacak. Turnuva’nın daha önceki şampiyonları John McEnroe and Mats Wilander gibi tenis efsaneleri ile Barbara Schett ve Alex Corretja da turnuva boyunca yorumlarıyla ekranda olacak.

Dünyanın en çok izlenen tenis turnuvalarından biri olan Amerika Açık, unutulmayacak anlarla yine Eurosport ayrıcalığıyla sporseverlerle buluşacak. İzleyiciler ayrıca discovery+ ve Eurosport uygulaması üzerinden tüm maçları hem 234 saat canlı hem de tüm ayrıntılarıyla istedikleri an kapsamlı bir şekilde izleyebilecekler. 

Polonyalı Iga Swiatek ve İspanyol Carlos Alcaraz gibi geçen yıl Amerika Açık'ta ilk kez şampiyonluk yaşayan isimlerin unvanlarını ve Dünya 1 numarasını korumaları için Amerika Açık'ta sergileyecekleri performans merakla bekleniyor! İki yıl aradan sonra New York’a dönen Novak Djokovic’in Wimbledon sonrası Alcaraz’dan rövanşı alıp alamayacağı izleyicilerin aklındaki belki de en önemli soru. Tek kadınlarda ise Swiatek'in yanı sıra Elena Rybakina ve Aryna Sabalenka'nın da dahil olduğu rekabet izleyicileri ekran başına toplayacak. 

Eski Şampiyonlar Yorumlarıyla Karşınızda! 

John McEnroe ve Mats Wilander; uzman yorumları, benzersiz perspektif ve analizleriyle sporseverlere eşsiz bir deneyim sunarken bu iki isme, bir dönem dünya sıralamasında ilk 10'da yer alan Alex Corretja ve Barbara Schett eşlik edecek. İki kez tek kadınlar şampiyonu olan Justine Henin ise yorumları ve gözlemleriyle yayınlara Paris’ten katılacak.

Warner Bros. Discovery Sports Europe İçerik ve Prodüksiyondan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Scott Young, “Yirmi yılı aşkın bir süredir yayınladığımız Amerika Açık Tenis Turnuvası ile tenise olan tutkumuzu ve derin spor uzmanlığımızı tenisseverlere sunmanın mutluluğu içindeyiz. Bu yıl, spor tarihinde yeni sayfalar açan yeni şampiyonlar, genç dahiler ve efsane oyunlarla akıllardan silinmeyecek bir Grand Slam sezonuna tanıklık ettik. Kapsamlı yayınlarımız, uzman yorumcularımız ve sporcu hikayelerini öne çıkaran analizlerimizle Amerika Açık Tenis Turnuvası’nın ilk gününden son gününe kadar eşsiz bir deneyim sunmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Tenisseverler, eurosport.com.tr ve sosyal medya platformları üzerinden de farklı dijital içeriklere ulaşabilecek. Sahne arkası klipler ve turnuvanın en iyi oyuncularının yer aldığı önemli maçların kısa özetleri, takipçilerin beğenisine sunulacak.

Milyonların beklediği Amerika Açık Tenis Turnuvası, 28 Ağustos Pazartesi’den itibaren Eurosport ayrıcalığında canlı yayınla ekrana gelecek.

ETİKETLER
#tenis