Magazin
28 Şub 2013 17:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:03

"AMELİYATA ŞAKALAŞARAK GİRMİŞTİM!"ASLI HÜNEL KABUS GÜNLERİ ANLATTI!

Kisti için ameliyat masasına yatan ancak kalp ritmi bozukluğundan yoğun bakıma alınan Hünel, konuştu.

Kist aldırmak için ameliyat masasına yatan, operasyonun ardından hayatı kabusa dönen Aslı Hünel sağlığına kavuştu. Akşam’a konuşan güzel şarkıcı, başından geçenleri anlattı:

- 10 yıl önce çok büyük bir kist ameliyatı geçirmiştim. Yıllar sonra yine tekrar etti ama çok küçüktü. Doktorların ikisi de benim eski arkadaşlarım. Onlarla şakalaşarak ameliyata girdim. Ameliyatın ortalarına doğru kalp ritmimde bir bozulma olmuş. Tansiyonum 4′e düşmüş, nabzım 190′a fırlamış. Acilen GATA’ya götürdüler. GATA’ya giriş yaptığımda adeta ölü durumundaymışım.
- İÇKİ içmem, sigara kullanmam. Bir şeylere çok üzülmüştüm, çünkü çok kafama takan hassas bir yapım var. Stresli halimle operasyona girince vücut direncim düşmüş.
- YOĞUN bakımda 4-5 gün kaldım. Sonrasında her şey düzene girdi. Çok şükür yaşayacak, nefes alacak günümüz varmış daha. Herhalde “Aslı git, seni almıyoruz, daha sonra seni alırız!” dediler.

- KRONİK kalp hastası değilim. Kalıcı bir hasarımız yok. O sevindirici benim için. Akciğerlerim temizlendi, o temizlenmese, sanat hayatım biterdi.
- ADNAN Şenses, Müşerref Akay, Doğuş geldi. Seda Sayan sık sık aramış, “Yardımına hazırım, ne isterse” demiş. Sonrasında Demet Akalın, Yılmaz Morgül, Niran Ünsal, Fatih Ürek ve birçok bakanımız aramış, milletvekilleri gelmiş. Ailem de beni hiç yalnız bırakmadı.
- 15 gün sonra şarkı söylemeye başlayacağım. İlk konserimi GATA personeline vereceğim.