Magazin
07 Eyl 2020 09:04 Son Güncelleme: 07 Eyl 2020 10:06

Amber Heard karşı atağa geçti: Johnny Depp'e 100 milyon dolarlık dava

Oyuncu Amber Heard, eski eşi oyuncu Johnny Depp'e kendisi hakkında başlattığı karalama kampanyası gerekçesiyle 100 milyon dolarlık karşı dava açıyor.

Metro News'un aktardığı habere göre, Heard, eski eşi Johnny Depp’in kendisine açtığı 50 milyon dolarlık davaya karşılık olarak 100 milyon dolarlık başka bir dava açarak misillemeye hazırlanıyor. Heard, Depp'in kendisini 'taciz' etmeyi devam ettiğini savundu. Heard’ın sunduğu belgelerde Depp’in kendisine  aşağılayıcı ifadeler yönelttiği iddiası da yer aldı. 

Heard’ın avukatları, “Depp, internet üzerinden düzenlediği ve yönettiği karalama kampanyasıyla Heard’ı itibarsızlaştırmaya, onun kariyerine, ününe ve geçim kaynağına müdahale etmeye çalışıyor” iddiasında bulundu. 

DEPP'İN AÇTIĞI İFTİRA DAVASI

Depp ise daha önce Heard’ın 2018’de Washington Post’ta şiddete maruz kaldığına dair kaleme aldığı makalesine karşı 50 milyon dolarlık dava açtmıştı.

Depp ayrıca kendisini “eşini döven biri” diye niteleyen The Sun gazetesinin yayın hakları sahibi News Group Newspapers’a (NGN) da dava açmıştı. Kısa süre önce aktörün The Sun’a açtığı dava Londra’da görülmüştü. Ancak davanın kararı henüz verilmiş değil.