Televizyon
07 Eki 2013 17:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:41

AMAN ACUN, SAKIN O PROGRAMI DA TÜRKİYE'YE GETİRME!

Acun Ilıcalı'nın o programı Türkiye'ye taşıma ihtimali ise şimdiden herkesi korkutmaya başladı.

İngiltere'de Channel 4 kanalı televizyonculuk tarihin en skandal tv programlarından biri olmaya aday bir programa imzasını atıyor. Sex Box yani (Seks Kutusu) adı verilen programda, evli ya da sevgili çiftler canlı yayında stüdyoda kurulu olan ve ortamdan izole edilmiş bir kutuya girerek beraber oluyorlar.

Cinsel birleşmeden sonra canlı yayında dünyanın en iyi seks koçları ve uzmanları olduğunu iddia eden 3 kişi ile deneyimleri hakkında sohbet etmeye başlayan çiftler, yaşadıkları sorunları ve deneyimlerinin iyi ve kötü yanlarını açıkça konuşuyorlar.

Mariella Frostrup'un sunduğu program, her Pazartesi Channel 4 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Stüdyodaki onlarca seyirci ve ekran başındaki milyonlar önünde en özel ve mahrem sırlarını paylaşan çiftler, bu yolla yaşadıkları cinsellik sorunlarını aşacaklarını öne sürüyorlar.

Programın yapımcıları ise sözkonusu programı özelde İngiltere'de ve genelde tüm dünyada sık sorunlar yaşanan ve ilişkilerin bitmesine yol açan seks problemlerini en aza indirmek ve insanların bu konuda rahatça konuşabilmelerini sağlamak olduğunu iddia ediyor.

Seks Kutusu'na girip canlı yayında seks yapan çiftler daha sonra bu deneyimi Phillip Hodson, Tracey Cox ve Dan Savage adlı seks koçları yorumluyor.

Sözkonusu programın daha şimdiden reyting rekorları kırdığı ve bir çok İngiliz çiftin programa katılmak için başvurduğu ifade ediliyor.

YA ACUN BUNU DA GETİRİRSE

Dünya genelinde reyting rekorları kıran büyük yapımları Türkiye'ye getirmesiyle tanınan ve bu alanda bir fenomen haline gelen Acun Ilıcalı'nın önümüzdeki dönemlerde böyle bir programı da Türkiye'ye getirme ihtimali ise sosyal medyada tartışılmaya başlandı..

RotaHaber