Televizyon
03 Kas 2016 17:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:38

'Altınsoylar’ın yayın tarihi belli oldu

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi 'Altınsoylar'ın yayın tarihi netleşti.

O3 Medya’nın yapımcılığında ekrana gelecek 'Altınsoylar' dizisi, 5 Kasım Cumartesi günü izleyiciyle buluşacak.

Ayça Ayşin Turan, Aras Aydın, Şebnem Bozoklu, Bennu Yıldırımlar, Cihat Tamer, Ünal Yeter, Birsen Dürülü, Görkem Şarkan, Burak Sevinç, Begüm Akkaya, Zeynep Kankonde, Bora Koçak, Sami Aksu , Onursal Yıldırım, Feri Baycu, Deniz Çakır, Gökçen Çiftçi’nin rol aldığı, Türkan Derya ve Murat Aksu ’nun yönetmenliğini üstlendiği, Serdar Oğuz, Esra Çetek Yılmazer, Deniz Yeşilgün, Melikşah Altuntaş ve Zeynep Ocak’ın senaryosunu kaleme aldığı 'Altınsoylar', ilk fragmanın yayınlanmasıyla adından sıkça söz ettiren diziler arasına girdi.

Hayata dair tüm renkleri içinde barındıran 'Altınsoylar’ın hikayesi şöyle;

"Kaderin yanlış anlamalarla bir araya getirdiği kimsesiz genç bir adam, öfkeli nişanlısından kaçan genç bir kadın, her biri nev-i şahsına münhasır bireylerden oluşan Kayserili Altınsoylar! Gelenekçi Muhiddin Bey, aileyi toparlayıcı Semiha Hanım, kırgın gelin Saadet, dışarlıklı kocaya kaçtığı için tüm hakları elinden alınmış şamatacı Gülsüm ve dikiş tutturamayan aylak kocası Mesut, en küçük oğul hayta Emin ve onu adam etsin diye köyden alınmış masum gelin Ümmü.

Altınsoylar, birlik ve beraberliğin altını çizerken zaman zaman güldüren, zaman zaman ağlatan, ama hep umut var diyen kocaman bir aile dizisidir."