Reklam PR
02 Mar 2016 12:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:22

Altınhas Holding hangi iletişim ajansıyla çalışacak?

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok markaya hizmet veren ajans, müşteri portföyüne Altınhas Holding’i ekledi.

Manifesto, yurt içinde finans, eğitim, perakende ve gayrimenkul; yurt dışında ise sanayiye yönelik tarım ve tekstil üretim alanlarında önemli yatırımları bulunan Türkiye’nin en güçlü ve güvenilir kurumlarından biri olan Altınhas Holding’e iletişim hizmeti verecek.

Yurt dışında şirket kurarak markasını sınırların ötesine taşıyan ilk Türk iletişim grubu olan Manifesto Grup, PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde, perakende, finans, enerji, otomotiv, inşaat, sanat ve turizm sektörlerinde yerli ve yabancı müşterilerine başarılı danışmanlık hizmeti veriyor.

Manifesto Grup’un, Abu Dabi, Dubai (Birleşik Arap Emirlikleri), Erbil (Irak), Moskova (Rusya),  Kahire (Mısır) ve Monte Carlo’da (Monaco) ofisleri bulunuyor.

Manifesto, Altınhas Holding’in iştiraklerinden Vega Okulları, Coquet, Ak Factoring ve Final Varlık’a stratejik iletişim danışmanlığı ve etkinlik hizmeti sunacak.