Gündem
17 Eyl 2010 10:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:37

ALTIN PORTAKAL'DA ŞOK! VİLDAN ATASEVER KOCASINA TORPİL Mİ YAPTI?

Altın Portakal Film Festivali daha açılmadan spekülasyonlar başladı.

İsmail Hacıoğlu'nun ödül bekleyenler arasında olması, ön jürideki eşi Vildan Atasever'e bağlandı. Atasever, iddialara ateş püskürüyor

-ANTALYA Altın Portakal Film Festivali, 9-14 Ekim arasında 47'nci kez kapılarını açacak.
- Filmlerin seçimini, Bülent Vardar, Deniz Yavuz, Ziya Öztan, Biket İlhan ve oyuncu Vildan Atasever'den oluşan ön jüri yaptı.
- Tartışma da burada başladı. Zira, Atasever'in geçen aylarda evlendiği İsmail Hacıoğlu da, 'Sinyora Enrica' ve 'Çakal' isimli iki filmiyle festivale katılıyordu. 'Kayırma' iddiaları gündeme gel-di. Sinema çevrelerinde 'etik' tartışması yaşandı.
- Konuyu hem Vildan Atasever hem de Biket İlhan ile konuştuk. İşte iki ismin görüşleri:

Yönetmen Biket İlhan:
Vildan eşinin filmlerine 100 vermedi
"Bizim sektörde herkes herkesi çok iyi tanıyor. İlla eşi ya da sevgilisinin olmasına gerek yok. Benim de çok sevdiğim arkadaşlarımın filmi yarışıyordu ama olmadı, oy vermedik. Biz Vildan'ı, İsmail'in eşi olarak düşünmedik. Üstelik Vildan eşinin filmlerine 100 falan vermiş değildi."

Vildan Atasever:
Böyle düşünülmesi çok ayıp
Vildan Atasever, eşinin iki filmle birden Altın Portakal'ın en güçlü adayı olmasına kendisinin de verdiği oylarla katkı sağladığı iddiasına anlam veremediğini söylüyor.  Atasever, "Böyle düşünülmesi gerçekten çok ayıp. Çok saçma yani. 50 tane film yarıştı. Yazık günah, orada 50 filme verilen büyük emek var. Böyle bir spekülasyonu konuşmayalım bile... Olacak  şey mi?" dedi.

Milliyet Cadde