Televizyon
11 Oca 2014 15:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:52

Altın Küre ödüllü diziye Türk oyuncu

Broadway'de aldığı rolle adından söz ettiren Esin Varan, Altın Küre'nin sahibi 'Homeland'de rol alacak.

Türk dizileri Asya, Avrupa ve Afrika'ya ihraç edilirken, oyuncular da gözlerini dünyanın her yerinden milyonlarca izleyiciye ulaşan Amerikan dizilerine dikti.

Varan, Showtime kanalının haftalık ortalama 4.4 milyon izleyicisi bulunan dizisinde Ortadoğulu bir mülteciyi canlandıran rolüyle birkaç hafta misafir oyuncu olarak ekranlarda boy gösterecek.

SEÇMELERE KATILDI
Dünyanın en çok izlenen dizilerinden Homeland'de seçmeleri kazandığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Varan, Türkiye'de de izleyicisi bulunan dizideki çekimlerinin mart ayından itibaren başlayacağını bildirdi.

'İŞİN MAYASI İNANMA'
"Başarılı olabilmek için işin mayası kesinlikle inanmak ve çabalamak" diyen Varan, inanan kişinin daha çok çabaladığını ve başardığını söyledi.

New York Theatre Academy'e girmek istediğinde "130 yıldır kimse girmemiş sen mi gireceksin" denildiğini aktaran Varan, "Bana güvenen arkadaşlarım bile bu şüpheyi barındırıyordu ama ben bunları hiç düşünmedim. Ben neyi başarmayı istediğimi biliyordum. Hedeflerimle oraya gittim ve inandım" diye konuştu.

Varan, yaklaşık on senedir tiyatroyla uğraştığını, Türkiye'de de bazı özel tiyatrolarda ve bir dizide küçük bir rol aldığını anlattı.

PERİLER KRALİÇESİ
Dizilerin yanı sıra tiyatroya dört elle sarılan Varan, bu yıl 130'uncu yılını kutlamaya hazırlanan New York Academy Theatre Company'deki "Beauty of The Father" adlı oyunuyla da sahne alacak.