Altın fiyatları için İslam Memiş'ten kritik tahmin! Tarih verildi, gram altında yeni rekor!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, konuk olduğu programda altın fiyatlarına ilişkin yatırımcıların merak ettiği sorulara yanıt verdi.

Altın fiyatları için İslam Memiş'ten kritik tahmin! Tarih verildi, gram altında yeni rekor! - Sayfa 1

Altın fiyatlarında yaşanan dengesizlik,  Rusya- Ukrayna arasındaki savaşı nedeniyle sürüyor. Altın fiyatlarına ilişkin tahminleriyle öne çıkan  İslam Memiş, Foreks Haber Youtube kanalında açıklamalarda bulundu.

114
Altın fiyatları için İslam Memiş'ten kritik tahmin! Tarih verildi, gram altında yeni rekor! - Sayfa 2

Piyasaların geçtiğimiz haftalara göre sakin bir açılış yaptığını söyleyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Dövizde, emtia ve gram bazlı fiyatlarda yukarı yönlü hareketler biraz daha sınırlı kalmaya devam ediyor. ABD ve Avrupa merkez bankaları başkanlarının konuşmalarını takip ettik. Yine enflasyonla mücadele konusunda beklentilerinin yüksek olduğunu söyleyerek faiz artırımlarından bahsediyorlar.

214
Altın fiyatları için İslam Memiş'ten kritik tahmin! Tarih verildi, gram altında yeni rekor! - Sayfa 3

Ben ABD Merkez Bankası Fed’in mayıs toplantısında 50 baz puan gibi bir faiz artırımıyla yoluna devam edeceğini tahmin ediyorum. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na (TCMB) baktığımızda da bu yıl faiz artırımı yapma ihtimalini kuvvetli görüyorum” dedi.

314
Altın fiyatları için İslam Memiş'ten kritik tahmin! Tarih verildi, gram altında yeni rekor! - Sayfa 4

"YENİDEN 14 LİRA SEVİYESİNİN ALTINA SARKMA OLABİLİR"

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Bundan sebeple dolar fiyatında yukarı yönlü atakların kalıcı olacağını tahmin etmiyorum. Geçen ay 13,80 lira kırmızı çizgiydi. 

414