Altın, dolar ve borsa ile ilgili çarpıcı tahmin!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, vatandaşların yatırımla ilgili merak ettiği sorulara cevap verdi. Memiş, gram altının 1500 lira, doların ise 25 lira olacağı tarihi açıkladı.

Altın, dolar ve borsa ile ilgili çarpıcı tahmin! - Sayfa 1

İslam Memiş yatırımcılara kritik uyarılarda bulunarak dolar, altın ve borsa ile ilgili çarpıcı tahminlerde bulundu.

120
Altın, dolar ve borsa ile ilgili çarpıcı tahmin! - Sayfa 2

İşte Memiş'in açıklamaları; Evet piyasalarda biraz daha dalgalı seyir var ve belirsizlik fiyatlamalar var, bu da yatırımcıların aslında yatırım araçlarında acaba hangi yatırım araçlarını tavsiye edebiliriz veya hangi yatırım araçları kazandırır noktasında, yükselenler düşer mi düşenler yükselir mi gibi çok sorular gelmeye başladı yatırımcılarda.

220
Altın, dolar ve borsa ile ilgili çarpıcı tahmin! - Sayfa 3

Dilerseniz borsa tarafından yavaş yavaş yorumlamaya başlayalım; Borsa İstanbul endeksi 5353 puanda,%1’lik bir satış var, borsa tarafında dalgalı bir seyir yıllık bazda odaklanmak gerekiyor yani ne dip seviyeler ne de zirve seviyeler görüldü, olaya böyle bakmak lazım.

320
Altın, dolar ve borsa ile ilgili çarpıcı tahmin! - Sayfa 4

Yatırımcılar genelde yıllık ve uzun vadeli bir yatırım aracı olarak bu Piyasayı görmesi lazım genelde kumar piyasası olarak görmemesi gerekiyor, kredili işlem yapmaması gerekiyor, hisselerini mutlaka çeşitlendirilmesi gerekiyor.

420