Gündem
06 Mar 2023 21:45 Son Güncelleme: 06 Mar 2023 21:54

Altılı Masa için kimin arabuluculuk yaptığı ortaya çıktı: Ersan Şen açıkladı

Prof Dr. Ersan Şen bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada cumhurbaşkanlığı adaylığı için sinyal vermişti. Hemen ardından da İYİ Parti cephesinden gelen açıklamada Meral Akşener'in görüşmek için kendisini davet ettiği belirtilmişti. Akşener'in masaya yeniden dönmesinin ardından Ersan Şen'den ilk değerlendirme geldi.

MedyaTava TV’den İlke Özalp’in sorularını yanıtlayan Ersan Şen; yaptığı çarpıcı açıklamalarla, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in altılı masaya tekrar dahil olmasını kendisine sunulan görüşme teklifinin akabinde gerçekleştiğini ve dağılan altılı masanın kendisinin aday olma çıkışıyla tekrar bir araya  geldiğini dile getirdi.

Programda sert ifadelerle duygularını dile getiren Ersan Şen; "Biz altın kaşıkla doğmadık. Siz kimi küçümsüyorsunuz?" diyerek kendisini eleştirenlere seslendi ve "Altılı Masa’nın arabuluculuğunu ben yaptım, eğer masa tekrar toplanmasaydı Cumhurbaşkanı adayı olmayı isterdim" dedi.

İlke Özalp’in "Siz Cumhurbaşkanı adayı olsaydınız HDP seçmenleri sizi destekler miydi? " sorusuna;  "yüzde yüz beni desteklerlerdi" cevabını veren Ersan Şen, ses getirecek önemli açıklamalarda bulundu. 

İşte Ersan Şen'in açıklamaları...