Politika
07 Mar 2023 21:12 Son Güncelleme: 08 Mar 2023 22:15

Altılı Masa adayını açıklarken yüzü neden asıktı? Akşener canlı yayında açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Altılı Masa'ya tekrar dönmüş ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığını desteklemişti. Akşener, katıldığı canlı yayında siyaset gündemini hareketlendiren son gelişmeleri değerlendiriyor.

Türkiye seçim virajına girdi. Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaştıkça siyaset gündeminde de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'dan kalkması gündem olmuştu. Daha sonra Altılı Masa'ya tekrar dahil olan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığını destekleyen Meral Akşener, Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtlıyor.

Meral Akşener'in canlı yayında yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar şöyle:

ADAY AÇIKLANIRKEN YÜZ İFADESİ NEDEN ÖYLEYDİ?

Benim üzerimde palto varken, Temel Bey'in yaptığı konuşma ve Kılıçdaroğlu'nun yaptığı konuşmada baktığınızda tuhaf bir ışık gelmiş. İki ayrı fotoğraf var orada. Hepimiz dizilmişiz. Orada ben mutsuz değildim. İmza atmışım ben. Bu dünyada hiç kimse bana zorla bir şey yaptıramaz. Bir gece evvel hiç uyumadım. Müzakere sebebiyle insanlar gitti geldi evime. İmamoğlu ve Yavaş gece 02.15 gibi evime geldiler. Dolayısıyla sıfır uykuydum. Biraz hareketleriniz ağırlaşıyor uykusuzluk olunca. O masada bir müzakere oldu, bir mutabakat sağlandı. Ve o iki metnin altına biz imza attık. Dolayısıyla bununla ilgili bir mutsuzluk söz konusu değil.