Ekonomi
27 Oca 2023 09:34 Son Güncelleme: 27 Oca 2023 09:36

Altı ildeki 11 taşınmaz satışa çıkarıldı! Resmi Gazete’de yayımlandı…

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki bir, İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki dört, Bursa'nın Karacabey ilçesindeki bir, Ankara'nın Çankaya ilçesindeki üç, Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir ve Yalova'nın Çiftlikköy ilçesindeki bir taşınmazın satışa çıkarıldığı belirtildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, altı ildeki 11 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek.

İdarenin konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda, Antalya’nın Manavgat ilçesindeki bir, İstanbul’un Sarıyer ilçesindeki dört, Bursa’nın Karacabey ilçesindeki bir, Ankara’nın Çankaya ilçesindeki üç, Aydın’ın Kuşadası ilçesindeki bir ve Yalova’nın Çiftlikköy ilçesindeki bir taşınmaz satışa çıkarıldı.

Söz konusu taşınmazlar için illere ve metrekaresine göre değişmekle birlikte 250 bin TL ila 20 milyon TL aralığında geçici teminat bedelleri belirlendi.

Son teklif verme tarihi, Antalya, İstanbul ve Bursa’daki taşınmazlar için 21 Şubat, Ankara, Aydın ve Yalova’daki taşınmazlar için ise 22 Şubat olarak tespit edildi.

İhaleler, birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif alınıp görüşmeler yapılarak “pazarlık” usulüyle gerçekleştirilecek ve pazarlık görüşmelerine devam edilen teklif sahiplerinin katılacağı açık artırmayla sonuçlandırılacak.