Medya
19 Şub 2020 11:09 Son Güncelleme: 19 Şub 2020 13:19

Altaylı'dan Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz çıkışı! "Size ne kardeşim!"

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz ilişkisini köşesine taşıdı.

'Aralarında yaş farkı varmış. Sanırsın Cem Yılmaz 75 yaşında kerli ferli işadamı. Üstelik Cem Yılmaz yaşı olmayan bir adam. Tarzı yarı yaşındakilerden daha genç.' diyen Altaylının yazısının ilgili bölümü şöyle:

Size ne kardeşim!

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya aşkı milleti amma gerdi bu kardeşim.

Size ne be!

İkisi de bekar. İstediklerini yaparlar.

“Defne’yi aldatmış”

 Bence öyle bir şey yok. İkisini birden idare etmeye kalkışmamış ki, Serenay’ı bulunca Defne’yi terk etmiş.

Ayrıca etmese bize ne?

Üçünün arasında bir mesele.

Aralarında yaş farkı varmış. Sanırsın Cem Yılmaz 75 yaşında kerli ferli işadamı. Üstelik Cem Yılmaz yaşı olmayan bir adam. Tarzı yarı yaşındakilerden daha genç.

 Olmasa bize ne?

Serenay bu adamda ne buldu diyen densizler var. Bir şey bulmuş ki beraber. Sizi mi gerdi! Bir meziyeti var ki bunca güzel kadın bu adamla beraber olmaktan keyif alıyor. Sıkıcı bir yakışıklı mı, pek de yakışıklı sayılmasa da eğlenceli, hayatı yaşamayı seven biri mi?

Hadi tercih edin bakalım!

Hepsini geçtim, Serenay Sarıkaya’nın anası mısınız, babası mı?Onlar bir şey dese anlarım da başkalarına ne oluyor! İki bekar insan özgür iradeleri ile beraber oluyorlar. Hiç kimseyi ilgilendiren bir şey yok. O yüzden rahat bırakın.

En azından şimdilik. Nasılsa bir ara ayrılırlar. O zaman yine konuşursunuz bol bol. Dünyanın en doğru, en ahlaklı, en olması gereken insanlarıymış pozunda!