Medya
20 Haz 2019 13:35 Son Güncelleme: 20 Haz 2019 15:10

Altaylı'dan seks yorumuna rahatsız olanlara cevap: Çok da fifi...

Habertürk yazarı Fatih Altaylı bugünkü yazısında Yıldırım-İmamoğlu ortak yayını sonrası yaptığı "seks" yorumunu eleştirenlere cevap verdi.

Fatih Altaylı, Binali Yıldırım- Ekrem İmamoğlu ortak yayını sonrası Habertürk ekranlarında "Wikipedia’yı açsınlar bedava internet vereceklerine, Binali Bey bize onun sözünü versin. Sadece o mu, gençler erotik sitelere de giremiyorlar. Seks sitelerine giremiyorlar. Hiçbir medeni ülkede böyle yasaklar yok. Bırakın girsin gençler. Kapatıyorsunuz da ne oluyor, millet elektrik direklerine tecavüz ediyor” demişti.

Fatih Altaylı'nın bu sözleri medyanın gündeminde yer almış ve eleştirenler olmuştu. Altaylı bugünkü yazısında eleştirilere cevap vererek "Rahatsızsınız öyle mi! Çok da fifi" ifadesini kullandı.

İŞTE ALTAYLI'NIN YAZISINDAN İLGİLİ BÖLÜM

Geçen pazar akşamı, Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu karşı karşıya gelirken, biz de Habertürk ekranında idik.

Öncesinde yapılacak  açık oturumu değerlendirdik, sonrasında da yapılan açık oturumu.

İyi de değerlendirmiş olmalıyız ki, Fox TV’den sonra en çok bizim kanal izlenmiş.

Yani Habertürk.

Araya bu övünme cümlesini koyduktan sonra devam edelim.

Adayların tartışmaları sona erdikten sonra, sıra bize geldiğinde ben bazılarına nedense çok garip gelen bir yorum ya da eleştiri ile başladım.

Adaylar Binali Yıldırım’ın başkan seçilmesi halinde gençlere 10 GB'lık bedava internet erişimi verme vaadi ile ilgili olarak, “Gençlere beleş internet vermesinler. Gençlere özgür internet versinler. Gençler 3 yıldır Wikipedia’ya ulaşamıyor, yani bilgiye ulaşamıyor. Yasaklı! Niye? Çünkü orada Türkiye’nin hoşuna gitmeyen bir şeyler yazıyormuş. Bu yüzden kapalı. Kime? Bize. Biz görmüyoruz ama dünya görüyor. Wikipedia’yı açsınlar bedava internet vereceklerine, Binali Bey bize onun sözünü versin.  Sadece o mu, gençler erotik sitelere de giremiyorlar. Seks sitelerine giremiyorlar. Hiçbir medeni ülkede böyle yasaklar yok. Bırakın girsin gençler. Kapatıyorsunuz da ne oluyor, millet elektrik direklerine tecavüz ediyor” dedim.

Medyamız benim bu cümlemden “Fatih Altaylı internette pornoya özgürlük istiyor” anlamını çıkarıp yaydılar meseleyi.

Duyan duymayan, bilen bilmeyen başladı saldırmaya.

Emin olun hiç ama hiç umurumda değil.

Öyle anlamak istiyorlarsa onda da bir mahzur yok.

Evet onlar da açılsın.

Sözlerim rahatsızlık yaratmış bazılarında.

Öyle diyorlar.

Rahatsızsınız öyle mi!

Çok da fifi.

Direğe tecavüz edenlerden rahatsız olmazsınız, damacanayı becermeye çalışandan rahatsız olmazsınız, köpeğe, keçiye, kediye, kuşa, tavuğa tecavüze kalkışandan dertlenmezsiniz.

Gencecik kızlarımıza minibüslerde tecavüz edenlerden, sözde tarikat yurtlarında çocuklarımıza yapılan cinsel istismardan rahatsız olmazsınız.

Kendini şeyh, şıh ilan eden şerefsizlerin kadın erkek demeden mürit adı altında dolaşan salakları badelemelerinden utanıp sıkılmazsınız, 12-13 yaşında kız çocukları hastanelerde doğum odasına sıra sıra girdiğinde görmezden gelmeyi tercih edersiniz…

Ama ben “Size ne internette kimin ne izlediğinden” dedim diye rahatsız olursunuz öyle mi!

Aferin size, rahatsız olmaya devam edin.

Ben de etmeye devam edeceğim.

Sosyal ağlardaki seks içeriğine bayıldığınızı bilmesem samimisiniz diyeceğim ama ne yazık ki onu da biliyorum.

O yüzden umurumda değilsiniz, kusura bakmayın.

Wikipedia da açılacak, erotik içerik de olacak!

Korkmayın.

Özgürlükten zarar gelmez.

Sakın geri adım atarım falan da zannetmeyin.

Dediğim her kelimenin de arkasındayım.