Medya
09 Ara 2012 16:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:28

ALTAYLI'DAN AHMET KAYA TEPKİSİ; "BENİM YÜZÜMDEN Mİ ÖLDÜ ZİBİDİLER?"

Fatih Altaylı, Ahmet Kaya hakkında yazdığı yazı yüzünden kendisini eleştirenlere köşesinden ateş püskürdü.

Gazete Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, 1999 yılında Hürriyet'te Ahmet Kaya hakkında yazdığı yazı yüzünden kendisini eleştirenlere bugünkü köşesinden ateş püskürdü.

"Parayı veren Ahmeti'i alır" başlıklı yazısında Kaya'yı hedef gösterdiği şeklinde eleştirilere maruz kalan Altaylı, kendisini eleştirenlere "zibidi" dedi.

Ahmet Kaya'nın hedef gösterildiği için değil, alkol, sigara, hayat tarzı ve fazla kiloları nedeniyle öldüğünü söyleyen Altaylı, "ölmeseydi bugün KCK tutuklusu olurdu" dedi.

İşte Altaylı'nın o yazısı:

SANKİ BENİM YAZDIĞIM YAZI YÜZÜNDEN ÖLDÜ
Yıllar önce Ahmet Kaya hakkında yazdığım bir yazıdan ötürü, sağda solda hakarete uğruyorum bir grup zibidi tarafından. Sanki Ahmet Kaya benim yazdığım bir yazı yüzünden ölmüş gibi.

İÇKİ, SİGARA, FAZLA KİLOLARI YÜZÜNDEN ÖLDÜ
Gayet yakından tanıdığım, yönettiğim kanalda Ahmet Abi'nin Vapuru diye program yapmış, şarkılarını severek dinlediğim ama sonunda geldiği nokta yüzünden eleştirdiğim Ahmet Kaya'yı hedef göstermişim. Hedef medef göstermedim de, zaten adam hedef gösterildiği için ölmedi. İçki, sigara ve yaşadığı hayat tarzı yüzünden, belki fazla kilolarından kalp krizi geçirip öldü. Vurulmadı, kırılmadı.

ULAN ZİBİDİLER! BEN SİZİN CİĞERİNİZİ BİLİYORUM
Beni ve bazı gazetecileri Ahmet Kaya'ya hakaret etmekle suçlayıp, ölümüne neden olmakla itham edenler bizim Ahmet Kaya'ya asla etmeyeceğimiz hakaretlerin bin mislini bize edip, sonra da bize ders veriyorlar. Ulan zibidiler! Her şeyden önce sizlerin ciğerini biliyorum.

AHMET KAYA ÖLMESEYDİ KCK TUTUKLUSU OLURDU
Bugün Ahmet Kaya hayatta olsa, büyük ihtimalle KCK tutuklusu olurdu ve siz de "pozisyonunuz gereği" Ahmet Kaya'ya bize ettiğiniz hakaretleri ediyor olurdunuz. Hadi onu bir kenara bırakalım. Yarın biz ölsek, kalp krizinden veya başka bir şeyden bunun sorumlusu da siz mi olacaksınız? Bir sonraki zibidi nesli de bizim ölümümüze sebebiyet verdiği için size mi hakaret etsin istiyorsunuz?