Gündem
02 Şub 2013 10:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:00

ALTAYLI BAŞBAKAN'A SORDU: BEN 2 GÜN KENDİME GELEMİYORUM SİZ NASIL DAYANIYORSUNUZ?

Fatih Altaylı, Başbakan'ın bu enerjiyi nasıl sağladığını canlı yayında sordu.

Teke Tek'te Başbakan Erdoğan'ı ağırlayan Fatih Altaylı, son dönemlerde yüksek tempolu çalışmasına rağmen hayli sağlıklı görünen Başbakan'ın bu enerjiyi nasıl sağladığını canlı yayında sordu.
 
İNSAN BUNA NASIL DAYANABİLİR?
 
Altaylı, birlikte gidilen iş gezilerinden sonra 2 gün kendine bile gelemezken Başbakan'ın nasıl olur da aynı tempoda farklı bir seyahate çıkabildiğini sordu. Altaylı, "Biz geziden döner dönmez 2 gün kendimize gelemiyoruz ama siz başka bir seyahate çıkabiliyorsunuz. Bir insan buna nasıl dayanabilir" dedi.
 
Herkesin merak ettiği bu soruyu Habertürk'te yayınlanan Teke Tek programının yapımcısı ve sunucu Fatih Altaylı bu akşam Erdoğan'a sordu.

"TAKVİYE VAR MI?"
 
Kendisinin de katıldığı yurtdışı programlardan örnekler veren Altaylı, önce Erdoğan'ı kıskandığını söyledi ardından da 'takviye var mı' diye sordu.
 
"İÇKİ SİGARA KULLANMIYORUM"
 
Kötü alışkanlıklardan uzak durduğunu bildiren Erdoğan, ''Bende ne sigara, ne alkol, ne şu, ne bu var. Mümkün olduğunca sağlıklı gıda almaya devam ediyoruz. Ama hepsinden öte, gerçekten millete hizmet sevdası var ya, o bütün yorgunluğunuzu alıp götürüyor. Gittiğiniz yerlerde bir de netice aldığınız zaman, o size ayrı bir güç katıyor. Mesela bugün, Beylikdüzü'nde 486 aracı hizmete aldık. O soğukta vatandaşlar orada... Ben de üşüdüm, onlar da üşüdü. Ama orada onların o duruşu sizi ısıtıyor. Size başka bir enerji veriyor'' diye konuştu.