Diziler
20 Haz 2022 20:44 Son Güncelleme: 20 Haz 2022 20:57

Alparslan Büyük Selçuklu'da 'tweet silme krizi' mi çıktı? Yapım şirketinden açıklama geldi

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yapımcısı Emre Konuk’un dizinin başrol oyuncusu Barış Arduç’tan daha önce paylaştığı bir tweeti silmesini istediği iddia edildi. Konuyla ilgili yapım şirketi Akli Film’den açıklama geldi.

Yapımcılığını Akli Film’in üstlendiği TRT’nin sevilen dönem dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu’da 'tweet silme krizi' çıktığı öne sürüldü.

 İddiaya göre, dizinin yapımcısı Emre Konuk, başrol oyuncusu Barış Arduç’a geçmişte attığı tweeti silmesi yönünde ricada bulundu. Ancak Barış Arduç’un bu isteği kabul etmediği iddia edildi.

 Dizinin yapım şirketi Akli Film, ortaya atılan bu iddia sonrası bir açıklama yayımladı. Şirketin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

 Akli Film’in açıklamasının tamamı şöyle;

 "Bugün bazı internet sitelerinde çıkan Yapımcımız Emre Konuk’un başrol oyuncumuz Barış Arduç’u daha önce paylaştığı bir tweeti silmesi konusunda zorladığı ve oyuncumuzun bunu reddettiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır.

 Ekibimiz ve kıymetli oyuncularımız heyecanla yeni sezon hazırlıklarına devam etmekte ve izleyici ile yeniden buluşmaya hazırlanmaktadır.

 İzleyicilerimizden bu tür haberlere itibar etmemelerini rica ediyoruz.

 Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

 EZGİ ÇELİK'İN PAYLAŞIMI NEDENİYLE KADRODAN ÇIKARTILDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda Alparslan Büyük Selçuklu’nun kadrosuna dahil olan Ezgi Çelik'in Şahan Gökbakar’ın tweetini paylaşması nedeniyle dizinin kadrosundan çıkartıldığı iddia edilmişti.

 Ortaya atılan iddiaların ardından Ezgi Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekmişti.

 Başarılı oyuncu paylaşımında şu ifadelere yer vermişti;

 “Sevdiği işi yapabilen biri en şanslılarındandır bu dünyanın. Doğruyu doğru bilerek eğilip bükülmeden… Her türlü engele engellenmeye rağmen devam…"