Gündem
19 Şub 2014 09:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:57

"Alo Fatih" Fatih Altaylı'nın kabusu oldu!

Fatih Altaylı, Teke Tek'te Alo Fatih mesajlarına isyan etti, ses kayıtlarındaki Fatih'in kendisi olmadığını söyledi.VİDEO

Başbakan Erdoğan'ın Habertürk ile ilgili internete düşen ses kayıtları Fatih Altaylı'nın bir kez daha sinirlerini zıplattı! "Alo Fatih" maillerindeki hakaretler üzerine Teke Tek'te konuşan Altaylı, izleyicilerin Fatihleri karıştırdığını, Alo Fatih'teki o Fatih'in kendisi olmadığını söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'i konuk ettiği programda, kendisine hakaret mesajları yağdığını söyleyen Fatih Altaylı, izleyicilerden gündemi daha iyi takip etmeleri gerektiğini söyledi.

"O FATİH BEN DEĞİLİM"

Başbakan Erdoğan'ın Habertürk'ten Fatih Saraç'ı arayarak bazı haberlere müdahale ettiği iddialarıyla başlayan tartışmalar Meclis gündemine kadar taşınmış, ses kayıtlarını ise muhalefet "Alo Fatih" sloganıyla kamuoyuna duyurmuştu. İşte bu tartışmaların ardından Teke Tek programında "Alo Fatih" maillerine isyan etti. Altaylı, "Fatihleri karıştırmayın, aynı Fatih'ten bahsetmiyorsunuz" diyerek ses kayıtlarındaki Fatih'in kendisi olmadığını, izleyicilerden de hakaret edilmemesini istedi.