Magazin
17 Şub 2017 15:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:29

Almeda Abazi'den düğün sonrası 'tebrik' sitemi!

Kendisi gibi oyuncu olan Tolgahan Sayışman ile nikah masasına oturan Almeda Abazi, Los Angeles'da yapılan düğün sonrası sosyal medyada tepkisini dile getirdi.

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, 13 Şubat'ta Los Angeles'da evlendi. Beverly Hills'deki bir otelin teras katında gerçekleşen nikaha 40 davetli katıldı.

2008'de Miss Globe Kainat Güzeli seçilen Almeda, Türkiye'deki bazı dostlarının kendisini tebrik etmemesine tepki gösterdi.

Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan güzel oyuncu, "Hayatımın en mutlu günüydü. Hayallerimi gerçekleştirdiğim bu günde, hayatımın en önemli kararımı verdiğim bu anda, yanımda olmasa da beni arayıp soran, tebrik eden tüm dostlarıma ve arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim. Ancak şunu da söylemeden geçemeyeceğim, Arnavutluk'ta uzak-yakın bildiğim herkes beni ararken hatta dünyanın çeşitli ülkelerinden tebrik mesajları alırken, Türkiye'de çok şeyler paylaştığım insanların çoğunun aramaması beni şaşırttı. Demek ki bu insanların arkadaşlık dostluk anlayışları benimki ile uymuyormuş. Hayatta herkese başarılar" ifadelerini kullandı.