Magazin
14 Mayıs 2021 15:05 Son Güncelleme: 14 Mayıs 2021 15:16

Almeda Abazi: Efe doğunca babamın ölümünü kabullendim

Almeda Abazi-Tolgahan Sayışman çifti, ikinci bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. Doğacak kızına 'Alina' ismini vereceğini açıklayan Abazi, YouTube kanalında yayınladığı videoda hakkında merak edilenleri anlattı.

2008’de Miss Globe yarışmasını kazandığını, aynı yıl babasını kaybettiğini anlatan Abazi şöyle konuştu; “Babam vefat edince Arnavutluk’tan Türkiye’ye gelme kararı aldık. Zaten artık Tiran’da duramıyordum, her şey babamı hatırlatıyordu."

"Oğlum Efe’nin doğduğu gün, babamın ölümünü kabul ettiğim gün oldu. Keşke daha önce doğursaymışım diyorum, hayatımı değiştirdi.”

2017'de Los Angeles'ta evlenen Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, 2019 yılında ise oğulları Efehan'ı kucaklarına almıştı. Şu sıralar ikinci kez bebek heyecanı yaşayan çiftten Abazi, anne olmak için gün sayıyor.

Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Almeda Abazi, ayna karşısında verdiği pozu Instagram'dan yayınladı. Yeni fotoğrafını takipçileriyle paylaşan ve doğum için sabırsızlandığını ifade eden Abazi, gönderisine balık ve gülücük emojisi ekledi.

"EN MUAZZAM HEDİYE" 

Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz günlerde aylarda ikinci kez baba olacağını, "En muazzam hediye, en mutlu an... Daha mutlu olamam" sözleriyle duyurmuştu.

"İKİ NUMARALI BEBEK YÜKLENİYOR" 

Doğacak kızına 'Alina' ismini vereceğini açıklayan Abazi ise, "İki numaralı bebek yükleniyor. Seninle tanışmak için sabırsızlanıyoruz ufaklık" demişti.

"BU SEFER ÇOK FARKLI" 

Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan 28 yaşındaki Almeda Abazi, samimi açıklamalarda bulunmuştu. Hamilelik süreciyle ilgili konuşan Abazi, şu ifadeleri kullanmıştı: Hep diyorlardı; '4. ay geçince birden bulantın, halsizlik geçecek' diye ama inanmadım. Sanki hiç gitmeyecek gibime geliyordu. Ne olduysa 4.5 ay geçer geçmez şaka gibi durdu. Çok şükür daha iyiyim. Bu arada Efe'ye hamileyken hiç mide bulantısı ve herhangi bir sorun yaşamadığım için bu sefer çok farklı. Sanırım kız çocuğu olduğu için...