Almanya'dan Yasemin Gündoğan kararı! 8 milyon euroluk vurgunun detayları ortaya çıktı!

Almanya'nın Bremen şehrinde çalıştığı şirketten 8 milyon Euro çaldıktan sonra Türkiye'ye kaçan ve daha sonra 1033 gün sonra Bremen Havalimanı'nda avukatı eşliğinde polise teslim olan Yasemin Gündoğan, serbest bırakıldı. Gündoğan'ın yargılanmasına ise henüz başlanmadığı belirtildi.

Almanya'dan Yasemin Gündoğan kararı! 8 milyon euroluk vurgunun detayları ortaya çıktı! - Sayfa 1

Almanya’nın Bremen şehrinde çalıştığı şirketten 8 milyon Euro çaldıktan sonra Türkiye’ye kaçan ve daha sonra 1033 gün sonra Bremen Havalimanı’nda avukatı eşliğinde polise teslim olan Yasemin Gündoğan, serbest bırakıldı. "Vurguncu" Yasemin Gündoğan'ın haftada iki kez evine en yakın polis karakoluna giderek imza verdiği yargılanmasına ise henüz başlanmadığı belirtildi.

118
Almanya'dan Yasemin Gündoğan kararı! 8 milyon euroluk vurgunun detayları ortaya çıktı! - Sayfa 2

İnterpol tarafından dünyanın her yerinde aranan ve en son Marmaris'te izine rastlanan Yasemin Gündoğan 1033 gün süren saklambacına son vermişti. Genç kadın 21 Mart tarihinde İstanbul uçağına binerek Bremen Havalimanı'nda avukatı eşliğinde polise teslim olmuştu.

218
Almanya'dan Yasemin Gündoğan kararı! 8 milyon euroluk vurgunun detayları ortaya çıktı! - Sayfa 3

2 HAFTA SONRA SERBEST BIRAKILMIŞ 

Gündoğan'ın uzun süredir saklandığı yerden çıkarak Alman polisine teslim olması akıllar birçok soruyu getirirken, genç kadının polise teslim olduktan iki hafta sonra serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

318
Almanya'dan Yasemin Gündoğan kararı! 8 milyon euroluk vurgunun detayları ortaya çıktı! - Sayfa 4

İMZA ATIYOR

Sabah'ın haberine göre; Bremenli milyon dolarlık hırsız Yasemin Gündoğan’ın serbest bırakıldığını doğrulayan avukatı Carsten Scheuchzer, "Müvekkilim iki hafta gözaltında kaldı ve o tarihten bu yana şartlı olarak serbest bırakıldı. Haftada iki kez polise rapor vermesi gerekiyor." dedi.

418