Dünya
27 Ağu 2021 10:51 Son Güncelleme: 27 Ağu 2021 11:04

Almanya'da leoparlar ünlü fotomodeli parçaladı

Almanya'da leoparların kafesinde çekim yapan 36 yaşındaki fotomodel Jessica Leidolph, 2 leoparın saldırısına uğradı. Ünlü fotomodel, hastanede yaşam savaşı veriyor.

Sabah'ın haberine göre, Almanya 36 yaşındaki fotomodel Jessica Leidolph'ın yaşadığı faciayı konuşuyor. 

Hayvanları çok sevdiği ifade edilen 36 yaşındaki Jessica Leidolph isimli bir kadın, Almanya'nın doğusunda yer alan bir hayvan bakım merkezine gitti. 
Genç kadın, fotoğraf çekimi organizasyonu için eğlence sektöründe kullanılan vahşi hayvanların bulunduğu kafese girdi. Jessica Leidolph, fotoğraf çekiminin yapıldığı sırada, isimleri Troy ve Paris olan iki leoparın saldırısına uğradı.

Genç kadını parçalar bir şekilde saldırı gerçekleştiren leoparlar, Leidolph'ı ağır yaraladı. Çoğu kafa bölgesinde olmak üzere ağır yaralar alan genç kadın hastaneye kaldırıldı. Kadının durumunun ciddiyetini koruduğu olayda, yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı.

Bild tarafından paylaşılan haberde, kafeste fotoğraf çekiminin ne için ve kim tarafından yapıldığının henüz belli olmadığı kaydedildi. Öte yandan, leoparların kafesten kaçarak şehre doğru gittikleri alarmının da yanlış olduğu ifade edildi.