Televizyon
09 Mar 2013 11:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:04

ALMANYA'DA GELİŞTİRİLEN YARIŞMA TURKMAX EKRANLARINDA!(MEDYARADAR/ÖZEL)

Almanya'da geliştirilen yepyeni bir yarışma programı ‘FotoMoto' adıyla ilk olarak Türkiye'de, Turkmax ekranlarında seyirciyle buluşacak.

Turkmax ekranlarında yepyeni bir yarışma programı seyirciyle buluşuyor. Almanya’da geliştirilen ve uluslararası arenada ilgi uyandıran FotoMoto isimli yarışma programı, 11 Mart 2013 tarihinden itibaren hafta içi her akşam saat 23.00’te Turkmax izleyicileri ile buluşacak.

Sunuculuğunu, izleyicilerin Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden hatırlayacağı Anıl İlter’in üstlendiği yarışma, gösterilen fotoğraflar arasındaki bağlantıyı bulup doğru kelimeyi tahmin etmeye dayanıyor.

Yarışmada, her bölümde üç yarışmacı yarışacak ve rakiplerini geride bırakarak final turuna ulaşan bir yarışmacı para ödülü kazanma şansı yakalayacak.  Yarışma toplam üç etap ve bir final bölümünden oluşuyor. İkinci etap sonunda en az puan kazanan yarışmacı eleniyor. Üçüncü etap sonunda ise en fazla puana sahip yarışmacı ile final etabı oynanıyor. Üç yarışmacının kendilerine sunulan resimler ve ipuçlarından yola çıkarak doğru kelimeyi bulmaya çalıştıkları yarışmada amaç, rakipleri geçerek finalde para ödülüne kavuşmak.

Yarışmaya katılmak isteyenler  HYPERLINK "http://www.digiturk.com.tr" www.digiturk.com.tr üzerinden yayınlanan link ya da turkmax.tv/fotomoto adresleri üzerinden başvuruda bulunabilecek.

Klasik yarışma formatlarına farklı bir bakış açısı getiren ‘FotoMoto’ hafta içi her akşam saat 23.00’te Turkmax ekranlarında olacak.

MEDYARADAR/ÖZEL