Gündem
13 Mar 2013 21:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:04

ALMANYA ŞOKTA! GALATASARAY AŞKI BUNU DA YAPTIRDI!

Bild gazetesi, maçtan bir gün önce gurbetçilerin idmanı izlemek için Veltins Arena'ya tünel kazdığını yazdı.

Almanya’nın önemli gazetelerinden Bild gazetesinda yer alan haber taraftarların takımlarını görmek için yapmayacakları şey yok dedirtti.

Haberde taraftarların maçtan bir gün önce Galatasaray’ın idmanını izlemek için Veltins Arena’ya tünel kazdığını ancak amaçlarına ulaşamadıklarını yazıyor. Öyle ki durumu fark eden stad görevlileri kazının hemen başındaki taraftarları bölgeden uzaklaştırmış.

Schalke Sportif Direktörü Horst Heldt de iddiayı doğrulayarak, " Evet doğru! İdmanı izlemek isteyen Türk dostlarımız elleriyle tünel kazarak stada girmeye çalıştılar. Kar yağdığını ve zeminin buz tuttuğunu düşünürsek bu gerçekleşmesi zor bir plan. Güvenlik güçleirmiz durumu farkedince müdahale etti" dedi

Bu olay akıllara, Türk sinemasının klasik filmlerinden biri olan ve başrollerinde Zeki Alasya, Metin Akpınar, Kemal Sunal ve Halit Akçatepe’nin rol aldığı "Köyden İndim Şehire" adlı filmi getirdi.

Filmde ellerinde kazma kürekle İstanbul’un altını üstüne getiren Kayseri’li uyanık kardeşler kazdıkları tünelin sonunda kendilerini Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın tam ortasında buluyorlar.